Nem is akarod visszahódítani!
2017. december 12. írta: tolvajnorbert

Nem is akarod visszahódítani!

Naponta kapok ma már megkereséseket, hogy segítsek visszahódítani nekik az exüket. Egy valami van, ami legtöbb esetben közös. Az pedig az, hogy függetlenül attól, hogy mi vezetett a szakításhoz a hozzám fordulók többsége néhány perc beszélgetés, üzenet vagy levélváltás után rájön arra, hogy nem is biztos abban, hogy vissza akarja szerezni volt partnerét! 

cooper-smith-394073_480.jpg

Olyan történeteket hallok, melyeket sokszor el sem akarok hinni, hogy emberek képesek voltak megtenni. De megtették. Volt köztük olyan, akivel egy órás beszélgetés elég volt a sikerhez, és olyan is, akivel folyamatos zsebmentorálás mellett sikerült újra összehozni volt partnerével. Neki azért kellett folyamatos támogatás, mert lépésről lépésre elrontott valamit. De mivel mindig időben léptünk, és oltottuk a tüzet rendesen, így azóta is boldogok.

De nem mindenki szerzi vissza előző szerelmét. Két típus van. Az egyik, amelyik már az első lépéseknél rájön, hogy neki nagyon nem ér meg semmilyen erőfeszítést az, hogy küzdjön, harcoljon a másikért. A másik pedig, a közös munka közben jön rá, nyílik fel a szeme, hogy sok mindenre vágyik, csak arra nem, hogy az exét visszahódítsa. Mindkettőnél hitetlenül izgalmas jelen lenni.

Az első körbe tartozók már az első 2-3 kérdés (kérdések a podcastben) megválaszolása közben úgy érzik, hogy sok mindenre szükségük van, csak erre nincs. Leginkább azt látom ilyenkor, hogy annyira bizonytalanok mindenben, az érzéseikben, az önbizalmukban, a leendő kapcsolat sikerében, hogy inkább visszavonulót fújnak. Pedig könnyebb dolguk lenne, mint gondolnák. Ezt értik meg azok, akik belevágnak. Így tett Kriszta is, aki évekig élt együtt a társával. A srác szakított vele, mert a lány elhitte azt, amit a fiú mondott évekig, és szerette volna, ha ez valóssággá válik. Legyünk őszinték megijedt, és elfutott. Úgy kezdtünk el együtt dolgozni, hogy a kérdőívek kitöltése után több órán keresztül mesélt, hogy milyen volt az egész, hogy minél jobban átlássam én is a helyzetet. Addig beszélt, míg egyszer csak úgy döntött, amíg úgy nem érezte, hogy neki egy korrektebb srác kell, mert mi van, ha két gyerek után a srác megint megijed? (Utána elkezdtünk azon dolgozni, hogy felkészüljön a társkeresésre. Azóta is ebben segítek neki, de úgy nézi, hogy megvan az a srác, akivel végre jól érzi magát.)

Ha most éppen azon gondolkozol, hogy visszaszerzed az exed, gondold végig, hogy tényleg igazán vissza akarod hódítani őt? Ha ezek után is az a válaszod, hogy igen, akkor még mielőtt valami hatalmas galibát okoznál gondold végig, hogy mit kellene csinálnod.

 

 

Elakadtál a párkapcsolatodban? Szakítottatok, és fogalmad sincs, hogyan állj talpra, vagy éppen újrakezdenéd veled, de lövésed sincs hogyan kell jól csinálni? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2NFfiv6

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr4314212155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása