Nem kell egyedül lenned!

Hódíts meg, vagy hódítsd vissza a szerelmedet!

3 végzetes lépés, amit kerülj el Valentin-napon!

A Valentin-napot megélni egy szakítás után soha sem könnyű. A belül érzett hiány miatt sokan rossz döntést hoznak. Ezek a rossz döntések a legtöbb esetben nemhogy segítik az exvisszahódítást, hanem egyenesen sikeresen megakadályozzák azt. Hiszen az eredeti szándékkal ellentétben megerősíti a volt párodat abban, hogy ne adja be a derekét ezek után semmilyen visszahódítási kísérletnek.

 kelly-sikkema-530092_480.jpg

A szakítás után sokan úgy döntenek, hogy megpróbálják szerelmüket visszahódítani. Logikus lépés is lehetne az, hogyha már itt van a szerelmesek napja, akkor valahogyan felhasználják a kínálkozó lehetőséget. A gond csak az ezzel az ötlettel, hogy legtöbbször visszafelé fog elsülni. Mégpedig azért, mert nem véletlen vagytok külön. Az exed sok mindent szeretne, csak azt a kapcsolatot folytatni, ami köztetek volt nem.

1. Virág/csoki küldése

Ez alapvetően lehet egy kedves gesztus, de szakítás után sokkal több kellemetlen helyzetet tud szülni. Ha a munkahelyére küldöd úgy, hogy korábban ezt nem tetted, akkor jön majd a magyarázkodás a volt párod részéről a kollégáknak, és nem vagyok benne biztos, hogy Te azt szívesen végighallgatnád.

2. Közös kép/emlék megosztás a közösségi oldalakon

Úgy érzed, hogy most jól fellobbantod a régi vágyat benne, és egy közös képet, egy nyaralás emlékét megosztod valamelyik közösségi oldalon. Ráadásul úgy, hogy őt is bejelölöd rajta, hogy biztosan észrevegye a kedves ki gesztusodat. Majd csodálkozol rajta, hogy megszakít veled minden kapcsolatot, tilt az oldalon. Mert amíg a virággal a való életben hozod kellemetlen helyzetbe, addig így a virtuális térben rohanod le. A közönsége, ismerősei meg nem fogják tudni mire vélni a dolgot. Egy részük azt sem tudta, hogy valaha együtt voltatok, egy részük azt sem tudja, hogy már nem vagytok együtt. Mindig van néhány lelkes kérdező, aki tuti a legfájóbb pontra fog rátaposni a kommentjével.

3. Megvárod a munkahelye előtt, és megleped valami aprósággal.

Ez az a lépést, amit nem csak Valentin nap közeledtével, de soha ne lépj meg. Hiszen így a kettőtök közt lévő feszültséget sikeresen beviszed a munkahelyére. A problémát ott helyben nem tudjátok megoldani. Sőt, biztos lehetsz benne, hogy elmélyíteni fogjátok a kettőtök közt lévő szakadékot. Ráadásul, ha olyan munkarendben dolgozik, ahol egyszerre sokan végeznek, akkor még azt is sikerül elérned, hogy a következő napokban csak erről beszéljen mindenki, akivel együtt dolgozik, és persze azok is, akikkel nem.

Hogy mi lehet a jó megoldás? Ha mindenképpen vele képzeled el a jövődet, akkor egy új alapokra fektetett kapcsolatot kell kialakítanod vele. Ehhez nagy segítség lehet egy exvisszahódító expedíciós felkészülés is.

Érdemes-e Valentin napon írni neki, felvenni vele a kapcsolatot? Nincs igazán jó megoldás, mert lehet, hogy a másik várja, hogy írj, jelentkezz, de abban is biztos vagyok, hogy ha így van, akkor egy meghitt beszélgetés, vagy egy kedves személyes üzenetváltás sokkal inkább szolgálja a célodat, hogy vissza hódítsd a párodat. Éppen ezért ez az ünnep nem az, amit Neked mindenképpen erőltetned kellene. Hiszen ha most nem jártok együtt, akkor miért kellene együtt ünnepelnetek a szerelmesek ünnepét?

 

 

Ha jól jönne egy kis segítség, hogy visszahódítsd az exedet, akkor kérj segítséget: http://bit.ly/2E2tJVQ

Fotó: https://unsplash.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr3714212141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320_1.png

Facebook oldaldoboz

Nem kell egyedül lenned!

Keresd a társad, de nem találod? Van párod, de romokban hever a párkapcsolatod? Pontosan tudod, hogy kivel szeretnél együtt lenni, de ő szakított veled? Hódítsd meg! Hódítsd vissza! Ez a blog abban tud neked segíteni, hogyan legyél részese egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatnak! Ha ehhez az kell, hogy megismerj valakit, akkor abban is segítek. Ha pedig együtt vagy valakivel, és úgy érzed, hogy több van a kapcsolatban, akkor megmutatom, hogyan tudod helyrehozni. De akkor sem kell kétségbe esned, ha túl vagytok a szakításon, mert megmutatom neked azt, hogyan lehettek újra egy pár