Nem kell egyedül lenned!

Hódíts meg, vagy hódítsd vissza a szerelmedet!

Exvisszahódítás vagy továbblépés

Úgy érzed, hogy végett ért életed szerelme! Együtt voltatok már jó ideje, és most vége lett. Lehet, hogy tudtad, de az is lehet, hogy amíg együtt voltatok fogalmad sem volt arról, hogy milyen értékes ő, és a kapcsolat. Az igazság az, hogy sokszor csak akkor értékelünk valamit, amikor elveszítjük.

dan-bo-an-217449_480.jpg

Mivel hiányzik, mivel fáj, ezért eldöntöd, hogy visszahódítod az exedet. A jobbik eset, ha alszol rá egyet, és végiggondolod, hogy mit is akarsz és csinálni, és ami talán még fontosabb, hogy miért akarod csinálni. Most azt hagyjuk, hogy mi van akkor, ha kontroll nélkül akarod elkezdeni visszakapni, és simán hülyét csinálsz magadból, vagy ami még rosszabb elkezded zaklatni a másikat.

Én azt látom, hogy a többség, nem tudja, hogy sem azt, hogy miért akarja vissszahódítani az exét, és azt sem tudja, hogy pontosan mi vezetett a szakításhoz. Ilyenkor van egy elképzelés, ami a fejében él, és sokszor azt üldözi.

Amikor hozzám fordul valaki, mindig az az első három kérdésem, hogy:

  • Miért akarod visszahódítani?
  • Miért lett vége a kapcsolatotoknak?
  • Mi történik akkor, ha végleg elveszíted?

A válaszok mindig jól mutatják, hogy mennyire komoly az elhatározás. Sokan már a kérdések megválaszolásánál rájönnek, hogy nem is akarják újrakezdeni a régi kapcsolatot! Az exvisszahódító expedíció célja kettős, hiszen egyrészt törekszünk arra, hogy a korábbi partnerrel egy teljesen új alapokra helyezett kapcsolat jöhessen lére, míg a másik, hogy tovább tudjon lépni a szakítás után, és minden a helyére kerüljön a lelkében, a szívében.

Azt látom, hogy a többségnek ez utóbbi az igazi eredmény. Hiszen sokan döntenek menet közben úgy hogy valójában nem akarnak újra együtt lenni az exükkel, és vannak olyanok is, akiket megerősít korábbi elhatározásukban. Ilyenkor kell nagyon észnél lenni, hogy a változás segítségével egy olyan kapcsolatot lehetőségét mutassuk meg az exnek, hogy arra ő is igent akarjon mondani.

 

Ha segítségre lenne szükséged az exed visszahódításához: bit.ly/2E2tJVQ
Neked is szívesen segítek helyrehozni a párkapcsolatodat: bit.ly/2ohSF0O

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr1514212135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320_1.png

Facebook oldaldoboz

Nem kell egyedül lenned!

Keresd a társad, de nem találod? Van párod, de romokban hever a párkapcsolatod? Pontosan tudod, hogy kivel szeretnél együtt lenni, de ő szakított veled? Hódítsd meg! Hódítsd vissza! Ez a blog abban tud neked segíteni, hogyan legyél részese egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatnak! Ha ehhez az kell, hogy megismerj valakit, akkor abban is segítek. Ha pedig együtt vagy valakivel, és úgy érzed, hogy több van a kapcsolatban, akkor megmutatom, hogyan tudod helyrehozni. De akkor sem kell kétségbe esned, ha túl vagytok a szakításon, mert megmutatom neked azt, hogyan lehettek újra egy pár