Nem kell egyedül lenned!

Hódíts meg, vagy hódítsd vissza a szerelmedet!

Tökéletes volt a párkapcsolatunk, igaz éppen most szakítottunk!

A párkapcsolatban élők többsége el sem tudja képzelni, hogy valaha is vége lehet a kapcsolatának. Lehet, hogy van néha egy kis vita, na meg nem voltak együtt sehol hónapok óta, de érzik, tudják, hogy az ő kapcsolatuk kikezdhetetlen!

toa-heftiba-435253_480.jpg

Rossz hírem van! Tévednek. Mire alapozom? Az elmúlt három hónapban, több, mint 200-an fordultak hozzám, hogy visszaszerezzék szerelmüket. Ennek keretében mind megválaszolták a kérdőívem minden egyes pontját, amely szerinte bár most egyedül vannak, de az a kapcsolat maga volt a földi paradicsom, és fogalmuk sincs, hogy miért is lett vége. Ez igaz akkor is, ha ők voltak azok, akik szakítottak a másikkal.

Korábban nem vezettem arról statisztikát, hogy azok, akik hozzám fordulnak, hogy segítsek nekik az exük visszaszerzésében hogyan gondolkodnak korábbi kapcsolatukról. A kérdőív összeállításánál kíváncsi voltam egy kérdésre, méghozzá arra, hogy a többség most, hogy szakítottak hogyan látja korábbi kapcsolatát.

Meg voltam győződbe, hogy a sokan anyázni, köpködni fognak, de van benne egyfajta ragaszkodás a másik iránt, és ezért akarják mindenáron az exet visszahódítani.

Tévedtem! A válaszadók egy tízes skálán 8,4-re értékelték a korábbi kapcsolatukat. Mindezt úgy, hogy senki nem értékelte a párkapcsolatát 4-esre, vagy annál rosszabbra. Ráadásul, a válaszadók 50%-a szerint a baj azzal volt, hogy rendszeresen vitáztak egymással, illetve a válaszok 33%-ból az derül ki, hogy teljesen elhidegültek egymástól.

Az is megfigyelhető volt, hogy azoknál a kapcsolatoknál volt jellemző az, hogy vitával ért véget a párkapcsolat, ahol rövidebb ideig, mint egy év voltak együtt. Ha ezt átvészelték, akkor a legjellemzőbb szakításhoz vezető ok a teljes elhidegülés volt.

Ha most párkapcsolatban élsz, akkor ebből a néhány sorból is kiderül(het) a számodra, hogy érdemes rendezni a vitákat, majd odafigyelni arra, hogy a szürke hétköznapokat fel tudjátok dobni, és ne hidegüljetek el egymástól. Persze csak akkor, ha együtt szeretnél maradni a pároddal.

 

 Gyere, és nézz körbe a weboldalamon: http://bit.ly/tolvajnorbert

 Fotó: http://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr8314212115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320_1.png

Facebook oldaldoboz

Nem kell egyedül lenned!

Keresd a társad, de nem találod? Van párod, de romokban hever a párkapcsolatod? Pontosan tudod, hogy kivel szeretnél együtt lenni, de ő szakított veled? Hódítsd meg! Hódítsd vissza! Ez a blog abban tud neked segíteni, hogyan legyél részese egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatnak! Ha ehhez az kell, hogy megismerj valakit, akkor abban is segítek. Ha pedig együtt vagy valakivel, és úgy érzed, hogy több van a kapcsolatban, akkor megmutatom, hogyan tudod helyrehozni. De akkor sem kell kétségbe esned, ha túl vagytok a szakításon, mert megmutatom neked azt, hogyan lehettek újra egy pár