Nem kell egyedül lenned!

Hódíts meg, vagy hódítsd vissza a szerelmedet!

Párkapcsolat

Ha Te is álmatlanul forgolódsz éjszakánként, mert érzed, hogy valami nagyon nem kerek a párkapcsolatodban, és azt érzed, hogy napközben úgy járkálsz, mint egy élőhalott, mert azon kattogsz, hogy hol rontották el, és hogyan lehetne ezt helyrehozni, akkor ez az üzenet, most Neked szól!

Ilyenkor az egyetlen megoldás az lehet a számodra, ha végre valahára új alapokra helyezitek a kapcsolatot, méghozzá olyan alapra, amely segítségével egy olyan párkapcsolat részesei lehettek, melyben mind a ketten szárnyaltok, és végre a sorozatos viták, a teljes elhidegülés, a társas magány megélése helyett egy harmonikus, boldog párkapcsolatban éltek.

Ha most homokba dugod a fejed, és tovább vársz, akkor súlyos árat fogsz fizetni, mert örökre el fogod veszíteni.

A legtöbb ember ilyenkor ész nélkül próbálkozik mindennel, csakhogy azzal, hogy mindent a szőnyeg alá sepersz, vagy inkább kitalálsz egy fedőtörténetet, csak hogy megússz egy újabb konfliktust, de az is lehet, hogy pontosan tudod, hogy bármit csinálsz valami baj lesz belőle, illetve már arra sem emlékszel, hogy mikor beszélgettél vele utoljára, sőt, már lehet, hogy azt sem tudod, hogy miért is vagytok együtt.  Nyomorult kilátások, igaz?

De végiggondoltad már, hogy mi ennek az elzárkózásnak a valódi gyökere? Az, hogy bár valaha passzoltatok, de az együtt eltöltött idő úgy elszaladt, és közben egyáltalán nem figyeltetek egymásra, és sokszor azt érzed, hogy már nem is ismered azt, akibe nem is olyan régen fülig szerelmes voltál. Ennek fényében nem csoda, hogy különböző felületes, vagy akár szánalmas megoldásokkal nem sikerül rendezni a párkapcsolatot, nem lesz meg a kívánt eredmény, az a bizonyos harmonikus, boldog párkapcsolat.

Azt hiszem, ezek csak arra lehetnek jó megoldások, hogy véglegesítsd, sőt mélyítsd az árkot közted és közte, és elérd, hogy szinte teljesen esélytelenek legyetek arra, hogy újra kéz a kézben élvezzetek egy napsütötte vasárnap délutáni sétát.

A végeredmény? Csak elvesztegeted az idődet, a pénzedet és a méltóságodat, és továbbra is magányos maradsz a párkapcsolatodban, mert egyetlen miniméterrel sem kerülsz hozzá közelebb. És hová vezet, ha nem fordítod vissza ezt az egész folyamatot? Oda, hogy csak egyre magányosabb leszel, és bezárod magad egy olyan elefántcsonttoronyba, ahonnan évek múlva sem fogsz tudni kitörni, és a magány lesz az egyetlen társad, és végül elrohan melletted a teljes életed, vagy azt veszed észre magányodban, hogy elhagyott, és más oldalán keresi a boldogságot, míg Te a múlton, és azon keseregsz, hogy milyen szép pár voltatok együtt…

 

Hogyan találtam meg a harmonikus boldog párkapcsolat kulcsát?

Hadd mondjam el a saját történetemet. Évekkel ezelőtt válságba jutott a házasságom. Olyan messze voltunk egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ha beszéltünk is, akkor is leginkább arról, hogy ki és hogyan logisztikázza le a gyereket. Ekkor úgy döntöttem, hogy a fellelhető könyveket, tanulmányokat, újságcikkeket és blogbejegyzéseket elolvasom, és összeállítok egy stratégiát arra vonatkozóan, hogyan tudom visszahódítani az exemet. Külön figyeltem rá, hogy a párkapcsolatunkat olyan alapokra helyezzem, ami sziklaszilárd, és segít abban, hogy arra a későbbiekben is tudjak építeni. Rá kellett jönnöm, hogy az elérhető tudásanyag annyit sem ér, mint a papír, amire nyomták. Ennek oka, hogy a javarészt angolszász tudásanyag nehezen, vagy egyáltalán nem volt adoptálható a magyar közegbe. Végül saját stratégiát építettem fel, és már úgy mentünk a békéltető tárgyalásra, hogy tökéletes volt az összhang közöttünk. Ehhez kellett az is, hogy mind a ketten elkezdjünk dolgozni a kapcsolaton, a régi sérelmeket elengedtük, átbeszéltük, illetve nem kezdtünk el újakat gyártani. Elkezdtük jól érezni magunkat, és a kapcsolatunk egy addig meg nem ismert magasabb szinten folytatódott. De a történetnek itt még nincs vége! Egy kapcsolatért leginkább a szürke hétköznapokon kell tenni. Az összhang csak úgy volt fenntartható, hogy rendszeresen dolgoztunk, építettük a kapcsolatot azokkal a módszerekkel, amelyek segítettek megoldani a felmerülő problémákat. Ezek nem valamilyen bűvös csodaszerek, hanem bárki által könnyen és egyszerűen használható, gyorsan megtanulható módszerek. Melyek segítettek abban is, hogy a párkapcsolat alapjait képező bizalmat, kommunikációt és szexualitást magasabb szintre tudjuk emelni.

 

Ráadásul nem csak egy sikeres esetről van szó. Hiszen évek óta dolgozom együtt azokkal, akik úgy érzik, hogy az ő kapcsolatukban több volt, és nem akarják engedni, hogy egy utolsó próbálkozás nélkül engednék a feledés homályába süllyedni az egészet. Ma már hetente 6-8 olyan kétségbeesett nő vagy férfi keres meg egyedül, vagy éppen jönnek hozzám párok, aki szeretnék megerősíteni, rendezni meglévő párkapcsolatukat, és felismerték, hogy nincs más reményük.

"Azt sem tudtam, hogyan kezdjek hozzá, azután felkerestem Őt, és elkezdtünk együtt dolgozni. A legtöbb segítséget Norbitól a bíztatásban kaptam, halogatásra hajlamos vagyok. A mentorálás a vérében van! Szerintem vérprofi! Köszönöm!"

L. Krisztina – Budapest

"Norbit akkor kerestem meg, mikor úgy éreztem, válságban van a párkapcsolatom. Nem voltam benne biztos, hogy tovább akarom folytatni ezt a kapcsolatot. Segítségével olyan nézőpontból tudtam megközelíteni a helyzetet, ami nemcsak a párkapcsolatomat és a partneremet láttatta velem más színben, hanem a párkapcsolatok megértése is egy új szintre került nálam! Nagyon hálás vagyok érte!”

M. Miklós Manchester, Anglia

 

Most rajtad a sor! Ha rendezni akarod a kapcsolatodat, akkor kezdjünk el ezen együtt dolgozni. Próbáld ki a személyes konzultációt egyedül vagy a pároddal, ha pedig folyamatos támogatásra van szükségetek, akkor Nektek a Párkapcsolati Zsebmentor Programra van szükségetek, aminek keretében azon fogunk együtt dolgozni, hogy újra megismerd, észrevedd, felfedezd a szerelmedet. Első lépésként megtervezzük, hogy mi vár ránk, majd együtt a mentközben felmerülő problémák megoldásával azon dolgozunk, hogy minél előbb elérjük együtt a célodat. A Párkapcsolati Zsebmentor Program egy 60 napig tartó, napi kapcsolattartáson alapuló tanácsadás, ahol bármilyen kérdésed, kételyed, félelmed van, akkor egyeztetni tudunk, hogy a lehető leggyorsabban újra évezzétek egymás társaságát.  Ha pedig az egy, illetve két órás konzultációt választod, akkor a konzultáció díj a következő: 1 óra 15.000 Ft 2 óra 27.000 Ft.

Most már csak annyit kell tenned, hogy együtt lehessetek, hogy felveszed velem a kapcsolatot:

 

 

 

 

 

 

 

 soroush-karimi-507824-unsplash_480.jpg

 

Fotó: unsplash.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr6614249515

Tanulj meg társat keresni!

borito_uniweb_320.png

Hódítsd vissza az exedet!

webuni_exvissza_320_1.png

Facebook oldaldoboz

Nem kell egyedül lenned!

Keresd a társad, de nem találod? Van párod, de romokban hever a párkapcsolatod? Pontosan tudod, hogy kivel szeretnél együtt lenni, de ő szakított veled? Hódítsd meg! Hódítsd vissza! Ez a blog abban tud neked segíteni, hogyan legyél részese egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatnak! Ha ehhez az kell, hogy megismerj valakit, akkor abban is segítek. Ha pedig együtt vagy valakivel, és úgy érzed, hogy több van a kapcsolatban, akkor megmutatom, hogyan tudod helyrehozni. De akkor sem kell kétségbe esned, ha túl vagytok a szakításon, mert megmutatom neked azt, hogyan lehettek újra egy pár