Le a szürke hétköznapokkal!
2018. március 16. írta: tolvajnorbert

Le a szürke hétköznapokkal!

A párkapcsolatok többségére igaz, hogy néhány év alatt eljut a mennyei boldogságból a kiábrándítóan szürke hétköznapokig. Igaz ez annak ellenére, hogy nem azért ismerkednek meg az emberek, legalábbis a többség biztosan nem, hogy aztán együtt éljen valakivel, akiről semmit sem tud. Sőt, egy idő után annyira elidegenedjenek egymástól, hogy úgy érezzék, hogy jobb lesz külön, mint együtt.

img_20180316_100047.png

A fenti kép a BeenTogether applikációból származik. Én azért kezdtem el használni ezt az applikációt, hogy lássam, hogy mióta, hány napja vagyunk házasok! Gondolj csak bele abba, hogy a házasságotokat, vagy akár a párkapcsolatotokat egy évben hányszor ünneplitek, vagy éppen milyen apropót használtok arra, hogy leüljetek beszélgetni.

Én azt vettem észre, hogy az applikáció segítségével látom, hogy mióta vagyunk házasok. Így előre tudok tervezni, és van apropója egy apró ajándéknak, egy színház jegynek, egy vacsorának vagy bárminek, amivel meg szeretnéd lepni a társadat, vagy amiben megállapodtok. Mert ahhoz, hogy egymásra tudjatok figyelni, és néhány hónap vagy év múlva ne csak a megszokás tartson benneteket össze folyamatosan érdemes tenni, dolgozni a párkapcsolaton. Arról nem beszélve, hogy így lehet egy szürke szerdából hirtelen izgalmas randizással megfűszerezett este egy olyan pár életében, akik már évek, évtizedek óta együtt vannak!

Ha helyre akarod hozni: bit.ly/2ohSF0O
Ha vissza akarod hódítani: bit.ly/2E2tJVQ

Ti hogyan dobjátok fel a párkapcsolatotokat?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr9014212133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása