Dolgozz velem!
2018. szeptember 13. írta: tolvajnorbert

Dolgozz velem!

Ha Te is szenvedsz éjszakánként, mert nincs ott melletted, és napközben úgy járkálsz, mint egy zombi, mert szakítottatok? Akkor ez az üzenet, most Neked szól!

Ilyenkor az egyetlen megoldás az lehet a számodra, ha újra egy pár lesztek, méghozzá egy olyan párkapcsolatban, amelyben mind a ketten szárnyaltok, és végre a sorozatos viták, a teljes elhidegülés, a társas magány megélése helyett egy harmonikus, boldog párkapcsolatban élnétek.

Ha most homokba dugod a fejed, és tovább vársz, akkor súlyos árat fogsz fizetni, mert örökre el fogod veszíteni.

A legtöbb ember ilyenkor ész nélkül próbálkozik mindennel, csakhogy visszakönyöröghesse magát a szerelméhez, de ezzel ahelyett, hogy újra együtt lennének. Ilyenkor szokták megvárni a másikat a munkahelye előtt, faggatják a barátokat, rokonokat, hogy mit tudnak a másikról, elkezdenek virágot, ajándékot küldeni, pedig ezt soha nem csinálták, beállítanak egy jegygyűrűvel, vagy megalázkodva könyörögnek, térden csúsznak a másik előtt. Minden esetben sikertelenek ezek a próbálkozások, mert végül ahelyett, hogy újra egy párt alkotnának megerősíti az exet abban, hogy a szakítás volt a lehető legjobb dolog, ami történhetett velük. Ez igaz akkor is, ha nem ő kezdeményezte a szakítást. Nyomorult kilátások, igaz?

De végiggondoltad már, hogy mi ennek az elzárkózásnak a valódi gyökere? Az, hogy a törés, amit a szakítás okozott megtörte a jövőbe vetett töretlen bizalmát, és egy olyan új helyzetet teremtett, amire nem volt felkészülve egyikőtök sem. Ennek fényében nem csoda, hogy különböző felületes, vagy akár szánalmas megoldásokkal nem sikerül visszahódítani, nem lesz meg a kívánt eredmény.

Azt hiszem, ezek csak arra lehetnek jó megoldások, hogy véglegesítsd a szakítást, és elérd, hogy szinte teljesen esélytelen legyél arra, hogy újra meghódítsd, hogy egy pár lehessetek.

A végeredmény? Csak elvesztegeted az idődet, a pénzedet és a méltóságodat, és továbbra is magányos maradsz, mert egyetlen miniméterrel sem kerülsz hozzá közelebb. És hová vezet, ha nem fordítod vissza ezt az egész folyamatot? Oda, hogy csak egyre magányosabb leszel, és bezárod magad egy olyan elefántcsonttoronyba, ahonnan évek múlva sem fogsz tudni kitörni, és a magány lesz az egyetlen társad, és végül már új embereket sem akarsz megismerni, és hiába kezdesz bele a társkeresésbe, akkor is csak őt fogod keresni, aminek senki nem fog tudni megfelelni.

Hogyan találtam meg az exvisszahódítás kulcsát?

Hadd mondjam el a saját történetemet. Évekkel ezelőtt válságba jutott a házasságom. A gyermek megszületése után első körben egyre többet veszekedtünk, majd teljesen el is hidegültünk egymástól. Elkezdtem kapkodni, hülyeségeket csinálni, aminek az lett a vége, hogy beadtuk a válópert. Olyan messze voltunk egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ha beszéltünk is, akkor is leginkább arról, hogy ki és hogyan logisztikázza le a gyereket. Ekkor úgy döntöttem, hogy a fellelhető könyveket, tanulmányokat, újságcikkeket és blogbejegyzéseket elolvasom, és összeállítok egy stratégiát arra vonatkozóan, hogyan tudom visszahódítani az exemet. Rá kellett jönnöm, hogy az elérhető tudásanyag annyit sem ér, mint a papír, amire nyomták. Másrészt, a javarészt angolszász tudásanyag nehezen, vagy egyáltalán nem volt adoptálható a magyar közegbe. Végül egy saját stratégiát építettem fel, és már úgy mentünk a békéltető tárgyalásra, hogy tökéletes volt az összhang közöttünk. Jól éreztük magunkat, és a kapcsolatunk egy addig meg nem ismert magasabb szinten folytatódott. Ekkor egyre többen kerestek meg először a baráti körből, majd a társkereső irodámon keresztül, hogy nekik is segítsek, mert elakadtak.

Így nem csak egy sikeres esetről van szó. Hiszen évek óta dolgozom együtt azokkal, akik úgy érzik, hogy az ő kapcsolatukban több volt, és kár lenne veszni hagyni, engedni, hogy egy utolsó próbálkozás nélkül engednék a feledés homályába süllyedni az egészet. Ma már hetente 10-15 olyan kétségbeesett nő és férfi keres meg, aki szeretné újrakezdeni korábbi párkapcsolatát, de nincs más reménye.

"Azt sem tudtam, hogyan kezdjek hozzá, azután felkerestem Őt, és elkezdtünk együtt dolgozni. A legtöbb segítséget Norbitól a bíztatásban kaptam, halogatásra hajlamos vagyok. A mentorálás a vérében van! Szerintem vérprofi! Köszönöm!”

L. Krisztina – Budapest

"Norbit akkor kerestem meg, mikor úgy éreztem, válságban van a párkapcsolatom. Nem voltam benne biztos, hogy tovább akarom folytatni ezt a kapcsolatot. Segítségével olyan nézőpontból tudtam megközelíteni a helyzetet, ami nemcsak a párkapcsolatomat és a partneremet láttatta velem más színben, hanem a párkapcsolatok megértése is egy új szintre került nálam! Nagyon hálás vagyok érte!”

M. Miklós Manchester, Anglia

Most rajtad a sor! Ha vissza akarod kapni a párodat, akkor kezdjünk el ezen együtt dolgozni. Próbáld ki az Exvisszahódító Zsebmentor Programot, aminek keretében azon fogunk együtt dolgozni, hogy újra meghódítsd a szerelmedet. Első lépésként megtervezzük, hogy mi vár ránk, majd együtt a mentközben felmerülő problémák megoldásával azon dolgozunk, hogy minél előbb elérjük együtt a célodat. Az Exvisszahódító Zsebmentor Program egy 60 napig tartó, napi kapcsolattartáson alapuló tanácsadás, ahol bármilyen kérdésed, kételyed, félelmed van, akkor egyeztetni tudunk, hogy a lehető leggyorsabban újra egy pár lehessetek.

Most már csak annyit kell tenned, hogy újra együtt lehessetek, hogy felveszed velem a kapcsolatot:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr4214238313
süti beállítások módosítása