Hiába könyörögsz!
2018. október 18. írta: tolvajnorbert

Hiába könyörögsz!

A legtöbben egy szakítás után elveszítik a kontrollt, és olyan dolgokat kezdenek csinálni, amelyet a szakítás előtt eszükbe nem jutott volna, majd a szakítás után, amikor újra tudnak nyugodtan, tiszta fejjel gondolkodni meg is szoktak bánni. Sőt, sokszor a fejükhöz vágják évekkel később, és nincs annál nyomasztóbb, mint amikor szembesítenek azzal, amikor hülyeséget csináltál.

 xavier-sotomayor-192007_480.jpg

Amikor ott állsz vagy éppen ülsz, és derült égből lecsap a felismerés, hogy az az ember, akiben egy szürke szerda reggel még szerelmes voltál csütörtökön már azt kéri tőled, hogy ne szeresd tovább. Ilyenkor nehéz tiszta fejjel gondolkodni, megőrizni a hideg véredet. Hiszen kérdések cikáznak benned, és közben nem hiszed el, hogy ez veled történik. Lassan körbenézel a szobában, hogy hol vannak elrejtve kamerák, és várod, hogy nevetve azt mondja a szerelmed, hogy nyugi, ez csak vicc volt. De nem mondja. Pánikba esel, mert néhány napja még a közös életet terveztétek, és most azt érzed, hogy minden darabajaira hullott.

Nem mérlegelsz, hanem hagyod, hogy a rád törő érzelmek a felszínre törjenek. Eluralkodik rajtad a kétségbeesésbe oltott fájdalom. Engeded, hadd menjen, és amikor felszínre tőr, akkor olyat csinálsz, amit Te sem gondoltál volna. A méltóságodat elrejted, elnyomod, elfojtod, és a helyét átveszi egy vékony, őrület határán lévő hang, és a kétségbeesés koordinálta mozgás.

Könyörögsz. A másik lehet, hogy megsajnál, de látod az arcán azt a szánalmat és megvetést, amit soha nem szerettél volna látni. Lehet, hogy eléred, hogy ideig óráig együtt maradjatok. Hiszen minden szépet, és jót megígérsz neki, csak hogy együtt maradjatok. Majd egy napon, nem sokkal vagy éppen sokkal később, de a fejedhez vágja, hogy bezzeg akkor mindent megígértél, most meg semmi sincs abból, amit ott elmondtál. Majd ezek után csak a hátát fogod látni.

A többség nem kap újabb esélyt! A könyörgése egyetlen egy dologra jó! Megerősítésre… Megerősíted, hogy jól döntött. Megerősíted, hogy Te jól döntöttél, ha korábban Te kezdeményezted a szakítást. Mindegy is, hogy ki szakított kivel, mert a könyörgés egyetlen egy dologra jó igazán! Megerősíteni a másikat abban, hogy ti valóban nem vagytok egymáshoz valók…

 

 

Elakadtál a párkapcsolatodban? Szakítottatok, és fogalmad sincs, hogyan állj talpra, vagy éppen újrakezdenéd veled, de lövésed sincs hogyan kell jól csinálni? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2NFfiv6

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr8114308511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása