Ex visszahódítás
2018. szeptember 13. írta: tolvajnorbert

Ex visszahódítás

Nem kell egyedül lenned!

 

Ha Te is szenvedsz éjszakánként, mert  nincs ott melletted, és napközben úgy járkálsz, mint egy zombi, mert  szakítottatok? Akkor ez az üzenet, most Neked szól!

Ilyenkor az egyetlen megoldás az lehet a  számodra, ha újra egy pár lesztek, méghozzá egy olyan párkapcsolatban,  amelyben mind a ketten szárnyaltok, és végre a sorozatos viták, a teljes  elhidegülés, a társas magány megélése helyett egy harmonikus, boldog  párkapcsolatban élnétek. De vajon ez lehetséges?

Ha most homokba dugod a fejed, és tovább vársz, akkor súlyos árat fogsz fizetni, mert örökre el fogod veszíteni.

A legtöbb ember ilyenkor ész nélkül  próbálkozik mindennel, csakhogy visszakönyöröghesse magát a szerelméhez.  De ezzel ahelyett, hogy újra együtt lennének a legtöbbször olyan károkat, fájdalmat okoz, ami szinte lehetetlenné teszi az újrakezdést. Ilyenkor szokták megvárni  a másikat a munkahelye előtt, faggatják a barátokat, rokonokat, hogy  mit tudnak a másikról, elkezdenek virágot, ajándékot küldeni, pedig ezt  soha nem csinálták, beállítanak egy jegygyűrűvel, vagy megalázkodva  könyörögnek, térden csúsznak a másik előtt. Minden esetben sikertelenek  ezek a próbálkozások, mert végül ahelyett, hogy újra egy párt alkotnának  megerősíti az exet abban, hogy a szakítás volt a lehető legjobb dolog,  ami történhetett velük. Ez igaz akkor is, ha nem ő kezdeményezte a  szakítást. Nyomorult kilátások, igaz?

De végiggondoltad már, hogy mi ennek az  elzárkózásnak, magának a szakításnak a valódi gyökere? Az, hogy a törés, amit a szakítás  okozott megtörte a jövőbe vetett töretlen bizalmát, és egy olyan új  helyzetet teremtett, amire nem volt felkészülve egyikőtök sem. Ennek  fényében nem csoda, hogy különböző felületes, vagy akár szánalmas  megoldásokkal nem sikerül visszahódítani. Hiszen nem lesz meg a kívánt  eredmény.

Azt hiszem, ezek csak arra lehetnek jó  megoldások, hogy véglegesítsd a szakítást, és elérd, hogy szinte  teljesen esélytelen legyél arra, hogy újra meghódítsd, hogy újra egy pár lehessetek.

A végeredmény? Csak elvesztegeted az  idődet, a pénzedet és a méltóságodat, és továbbra is magányos maradsz,  mert egyetlen miniméterrel sem kerülsz hozzá közelebb. És hová vezet, ha  nem fordítod vissza ezt az egész folyamatot? Oda, hogy csak egyre  magányosabb leszel, és bezárod magad egy olyan elefántcsonttoronyba,  ahonnan évek múlva sem fogsz tudni kitörni, és a magány lesz az egyetlen  társad, és végül már új embereket sem akarsz megismerni, és hiába  kezdesz bele a társkeresésbe, akkor is csak őt fogod keresni, aminek  senki nem fog tudni megfelelni.

Hogyan találtam meg az ex visszahódítás kulcsát?

 

Hadd mondjam el a saját történetemet.  Évekkel ezelőtt válságba jutott a házasságom. A gyermek megszületése  után első körben egyre többet veszekedtünk, majd teljesen el is  hidegültünk egymástól. Elkezdtem kapkodni, hülyeségeket csinálni, aminek  az lett a vége, hogy beadtuk a válópert. Olyan messze voltunk  egymástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Ha beszéltünk is, akkor is leginkább  arról, hogy ki és hogyan logisztikázza le a gyereket. Ekkor úgy  döntöttem, hogy a fellelhető könyveket, tanulmányokat, újságcikkeket és  blogbejegyzéseket elolvasom, és összeállítok egy stratégiát arra  vonatkozóan, hogyan tudom visszahódítani az exemet. Rá kellett jönnöm,  hogy az elérhető tudásanyag annyit sem ér, mint a papír, amire nyomták.  Másrészt, a javarészt angolszász tudásanyag nehezen, vagy egyáltalán nem  volt adoptálható a magyar közegbe. Végül egy saját stratégiát építettem  fel, és már úgy mentünk a békéltető tárgyalásra, hogy tökéletes volt az  összhang közöttünk. Jól éreztük magunkat, és a kapcsolatunk egy addig  meg nem ismert magasabb szinten folytatódott. Ekkor egyre többen  kerestek meg először a baráti körből, majd a társkereső irodámon  keresztül, hogy nekik is segítsek, mert elakadtak.

Így nem csak egy sikeres esetről van  szó. Hiszen évek óta dolgozom együtt azokkal, akik úgy érzik, hogy az ő  kapcsolatukban több volt, és kár lenne veszni hagyni, engedni, hogy egy  utolsó próbálkozás nélkül engednék a feledés homályába süllyedni az  egészet. Ma már hetente 10-15 olyan kétségbeesett nő és férfi keres meg,  aki szeretné újrakezdeni korábbi párkapcsolatát, de nincs más reménye.

 

"Azt sem tudtam, hogyan kezdjek  hozzá, azután felkerestem Őt, és elkezdtünk együtt dolgozni. A legtöbb  segítséget Norbitól a bíztatásban kaptam, halogatásra hajlamos vagyok. A  mentorálás a vérében van! Szerintem vérprofi! Köszönöm!”

 Krisztina – Budapest

 

"Norbit akkor kerestem meg, mikor  úgy éreztem, válságban van a párkapcsolatom. Nem voltam benne biztos,  hogy tovább akarom folytatni ezt a kapcsolatot. Segítségével olyan  nézőpontból tudtam megközelíteni a helyzetet, ami nemcsak a  párkapcsolatomat és a partneremet láttatta velem más színben, hanem a  párkapcsolatok megértése is egy új szintre került nálam! Nagyon hálás  vagyok érte!”

Miklós Manchester, Anglia

 

Most rajtad a sor! Ha vissza akarod kapni a párodat, akkor kezdjünk el ezen együtt dolgozni:

 

Tanuld meg online, hogyan hódíthatod vissza az exedet!

Még mielőtt hülyeséget csinálnál tanuld meg, hogy mit kellene tenned azért, hogy visszakaphasd, hogy újra egy pár lehessetek. Mivel sokan nem tudnak, nem mernek segítséget kérni összeállítottam egy online videó képzési rendszert, amely mindenki számára elérhető. Az anyag az elmúlt évek tapasztalatát összegzi, és úgy tud neked is segíteni, hogy az ott elhangzó gondolatokat, tudást egyből beépíthető legyen a saját ex visszahódító stratégiádba.

A Hódítsd vissza az exedet!!!! online videó tréninget ide kattintva találod:  http://bit.ly/2TyGGu7

webuni_exvissza.png

Készítsük el együtt a Te személyes Ex Visszahódító Stratégiádat!

Tudom, hogy egyedül is képes vagy rá, de mit szólnál hozzá, ha átbeszélnénk néhány részletet, és segítenék összerakni egy olyan rendszert, amely segítségével újra egy pár lehettek? Az összes kérdést, ami foglalkoztat át tudjuk beszélni, és végre a válaszokat is megismerheted.

Rád, a te helyzetedre szabott stratégia előnye, hogy pontosan tudni fogod, hogy mit kell csinálnod a következő 30-60 napban ahhoz, hogy visszaszerezd a barátodat, visszaszerezd a barátnődet. Első lépésként átbeszéljük, hogy milyen volt a kapcsolatotok, mi történt és mely kérdések foglalkoztatnak. Majd amíg Te elkezded az ajándékba kapott online ex visszahódító videókat feldolgozni, és megtanulni az ott leírtakat, addig én elkészítem az egyedi ex visszahódító stratégiádat. Ha készen vagyok, akkor megbeszélünk egy konzultációt, mely keretében minden a helyére kerül, és már bele is vághatsz a visszahódításba!

Dolgozzunk együtt 60 napig!

Ha vissza akarod kapni a párodat, akkor  kezdjünk el ezen együtt dolgozni. Próbáld ki az Ex visszahódító  Zsebmentor Programot, aminek keretében azon fogunk együtt dolgozni, hogy  újra meghódítsd a szerelmedet. Első lépésként megtervezzük, hogy mi vár  ránk, majd együtt a ment közben felmerülő problémák megoldásával azon  dolgozunk, hogy minél előbb elérjük együtt a célodat. Az Ex visszahódító  Zsebmentor Program egy 60 napig tartó, napi kapcsolattartáson alapuló  tanácsadás, ahol bármilyen kérdésed, kételyed, félelmed van, akkor  egyeztetni tudunk, hogy a lehető leggyorsabban újra egy pár lehessetek.

 

Most már csak annyit kell tenned, hogy újra együtt lehessetek, hogy felveszed velem a kapcsolatot:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr6214238303
süti beállítások módosítása