Szeret még? Vissza tudom szerezni?
2019. március 27. írta: tolvajnorbert

Szeret még? Vissza tudom szerezni?

Szakítás után sokan esnek kétségbe, és keresek meg, hogy vajon a párjuk szereti még őket, és vajon vissza fogják kapni a pátjukat. Az ex visszahódítás legnagyobb nehézsége, hogy az első pillanatban megjelenő erős érzések, indulatok vezérlik. Ráadásul sokszor nem az a kérdés, hogy a társad visszafogadna-e téged, hanem az, hogy Te szeretnél-e visszamenni hozzá!

 asdrubal-luna-485688-unsplash_480_1.jpg

A kétségbeesés biztos, hogy rossz tanácsadó lesz, ha újra kezdés a cél egy szakítás után. Éppen ezért szoktam azt javasolni, hogy még mielőtt bármit tennél. Próbálj meg megnyugodni, és úgy végiggondolni, hogy mi történt. Ha pedig egy kiadás alvás után is úgy gondolod, hogy vissza akarod kapni, akkor csinálj egy ex visszahódítási stratégiát.

 

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr914719737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása