Izgalomból elköteleződés
2018. március 19. írta: tolvajnorbert

Izgalomból elköteleződés

Az első pillanatban fellángol valami furcsa, megmagyarázhatatlan érzés, és biztos vagy benne, hogy együtt kell lennetek, hogy újra és újra találkozni akarsz vele. Ha nem vagytok együtt, akkor csak rá gondolsz, és ha újra eljön a pillanat, amikor megpillantod, akkor 10 centivel a föld felett jársz. Mennyi érzés, de már elmúlt. Vajon mi történhetett?

toa-heftiba-84798_480.jpg

Az igalom magával ragad, és sokszor nem is tudod kordában tartani. Igaz, nem is nagyon akarod. Élvezed, hogy egyre közelebb és közelebb kerültük. A másik közelsége, megismerése segít abban, hogy elköteleződjetek egymás mellett. Ezzel az elköteleződéssel rakjátok le a kapcsolat alapját, amire később építeni fogjátok a kapcsolatotokat.

Amikor a szerelemből szeretet lesz lesz, amikor a kémia fellángol, és a helyét az összetartozás élménye veszi át, akkor beszélhetünk arról, hogy az izgalomból elköteleződés lesz!

A gond akkor szokott kezdődni, amikor az izgalom megkopik, de nem alakult ki helyette az elköteleződés, vagy ha valami el is kezdett kialakulni, akkor is egy végtelenül vékony, törékeny kapcsolatról beszélünk. Hiszen az izgalom nem tart örökké. Nem leszel mindig izgatott, amikor a másik bejön a szobába. Ez természetes is.

De mi van, akkor ha eddig jól ment, alakult minden, de érzed, hogy elkezdett megkopni a kapcsolat, ne adj Isten szilánkjaira esett? Az elmúlt hónapokban az ügyfeleimmel elkezdtünk azon dolgozni, hogy hogyan tudják ezt az elköteleződést újra építeni úgy, hogy új alapokra helyezik a kapcsolatukat. Ennek lényege, hogy nem kezdik a személyes sérelmeket a másikhoz hozzávágni, hanem újra az első, izgalmi szakaszba terelik a meglévő kapcsolatot. Onnan pedig tudatosan figyelve építik az elköteleződést. Ilyenkor az együtt eltöltött időnek és az őszinte beszélgetéseknek hatalmas szerepe van! Egy dologra mindenképpen érdemes odafigyelni! Nem szabad siettetni a dolgot.

Ha helyre akarod hozni: bit.ly/2ohSF0O
Ha vissza akarod hódítani: bit.ly/2E2tJVQ

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr6914212131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása