Tökéletes volt a párkapcsolatunk, igaz éppen most szakítottunk!
2018. június 15. írta: tolvajnorbert

Tökéletes volt a párkapcsolatunk, igaz éppen most szakítottunk!

A párkapcsolatban élők többsége el sem tudja képzelni, hogy valaha is vége lehet a kapcsolatának. Lehet, hogy van néha egy kis vita, na meg nem voltak együtt sehol hónapok óta, de érzik, tudják, hogy az ő kapcsolatuk kikezdhetetlen!

toa-heftiba-435253_480.jpg

Rossz hírem van! Tévednek. Mire alapozom? Az elmúlt három hónapban, több, mint 200-an fordultak hozzám, hogy visszaszerezzék szerelmüket. Ennek keretében mind megválaszolták a kérdőívem minden egyes pontját, amely szerinte bár most egyedül vannak, de az a kapcsolat maga volt a földi paradicsom, és fogalmuk sincs, hogy miért is lett vége. Ez igaz akkor is, ha ők voltak azok, akik szakítottak a másikkal.

Korábban nem vezettem arról statisztikát, hogy azok, akik hozzám fordulnak, hogy segítsek nekik az exük visszaszerzésében hogyan gondolkodnak korábbi kapcsolatukról. A kérdőív összeállításánál kíváncsi voltam egy kérdésre, méghozzá arra, hogy a többség most, hogy szakítottak hogyan látja korábbi kapcsolatát.

Meg voltam győződbe, hogy a sokan anyázni, köpködni fognak, de van benne egyfajta ragaszkodás a másik iránt, és ezért akarják mindenáron az exet visszahódítani.

Tévedtem! A válaszadók egy tízes skálán 8,4-re értékelték a korábbi kapcsolatukat. Mindezt úgy, hogy senki nem értékelte a párkapcsolatát 4-esre, vagy annál rosszabbra. Ráadásul, a válaszadók 50%-a szerint a baj azzal volt, hogy rendszeresen vitáztak egymással, illetve a válaszok 33%-ból az derül ki, hogy teljesen elhidegültek egymástól.

Az is megfigyelhető volt, hogy azoknál a kapcsolatoknál volt jellemző az, hogy vitával ért véget a párkapcsolat, ahol rövidebb ideig, mint egy év voltak együtt. Ha ezt átvészelték, akkor a legjellemzőbb szakításhoz vezető ok a teljes elhidegülés volt.

Ha most párkapcsolatban élsz, akkor ebből a néhány sorból is kiderül(het) a számodra, hogy érdemes rendezni a vitákat, majd odafigyelni arra, hogy a szürke hétköznapokat fel tudjátok dobni, és ne hidegüljetek el egymástól. Persze csak akkor, ha együtt szeretnél maradni a pároddal.

 

 Gyere, és nézz körbe a weboldalamon: http://bit.ly/tolvajnorbert

 Fotó: http://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr514212115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása