Majd a szomszédod segít visszahódítani!!!!!
2018. október 16. írta: tolvajnorbert

Majd a szomszédod segít visszahódítani!!!!!

Tisztázzuk gyorsan az elején! Nincs bajom azzal, ha a szomszédod, a barátaid, a kedvenc kollégád, vagy éppen az anyád segíteni akar NEKED abban, hogy újra egy pár lehessetek. A gond csak ott van, hogy első körben el fogja ültetni a gondolatot a fejedben, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta a jó, és az első nehézségnél újra elkezdi majd ezt szajkózni. Pedig akár még a hasznodra is lehetnének! Ha Te vagy a szomszéd, akkor jól figyelj, hogy hogyan tudsz segíteni abban, hogy a kedvenc szomszédod újra boldog párkapcsolatban élhessen az exével!

ben-white-194220-unsplash_480.jpg 

Természetesen a legjobb, és leglogikusabb segítség az lenne, ha megadnád neki az elérhetőségemet, vagy átküldöd a blog linkét, hogy nézzen szét, majd vegye fel velem a kapcsolatot. Nagyképűen hangzik? Lehet, de ha valóban segíteni akarsz, akkor bízd ezt gyorsan olyanra, aki valóban tud segíteni.

Ha mégis úgy döntesz, hogy a saját szakálladra segítesz, akkor íme a szomszéd exvisszahódító tanácsadó lexikon 5 pontja:

  1. Vegyél egy nagy levegőt, és fogadd el a helyzetet bármennyire is szörnyű az!
  2. Soha ne kezd el a barátait, rokonait, ismerőseit, munkatársait zaklatni, hogy mit tudnak róla!
  3. Ne küldj virágot, ajándékot, ha ez korábban nem volt rendszeres!
  4. Gondold végig, hogy mi vezetett a szakításhoz, és a tanulságokra alapozva építs fel egy ex visszahódító stratégiát, mely lépésről lépésre segít a célod elérésében!
  5. Vedd fel vele a kapcsolatot, de kerüld a múlt sérelmeit, és kezdj el vele egy teljesen új kapcsolat alapjain dolgozni.

 

Apró megjegyzés! Ha Te, aki olvasod, és segíteni akarsz valakinek, de nem vagy a szomszédja, csak a barátja, a kollégája, ismerőse, vagy éppen az anyja, akkor is inkább mond el neki ezt, mint azt, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta az igaz. Na meg Te magad vagy az, aki az exe nélkül nem tud élni, akkor is kövesd a fenti 5 pontot, mert segíteni fog.

Hidd el, hogy neki (neked) most arra van szüksége, hogy megpróbálja, és Te ott legyél mellette és támogasd. Ha úgy érzed, hogy ez nem megy, akkor tudod, hogy mi a dolgod! Legalább ne hátráltasd! Mert lehet, hogy fejjel megy a falnak, de ha ezt most nem teszi meg, akkor évek múlva is azon fog keseregni, hogy milyen kár, hogy nem próbálta meg. Ez pedig hosszú távon károsabb lesz, mert örökre benne fog ragadni a múltban, a korábbi kapcsolatban, és esélye sem lesz továbblépni!!!!

 

Elakadtál a párkapcsolatodban? Szakítottatok, és fogalmad sincs, hogyan állj talpra, vagy éppen újrakezdenéd veled, de lövésed sincs hogyan kell jól csinálni? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2NFfiv6

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr5414301531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása