5 hatékony tanács, hogy 2019-ban megtaláld a párodat!
2019. január 02. írta: tolvajnorbert

5 hatékony tanács, hogy 2019-ban megtaláld a párodat!

Elindult az új év, és ilyenkor sokan megfogadják, hogy idén biztosan meg fogják találni a társukat. A többségük nagyjából mára már le is tesz ezen elképzeléséről, mert úgy érzi, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét. Pedig egy pici odafigyeléssel, egy csipetnyi kitartással, és egy leheletnyi bátorsággal meg fogod találni a társadat!

morgan-mcdonald-401172-unsplash_480.jpg 

Gyorsan össze is szedtem 5 olyan tanácsot, ami abban fog segíteni, hogy végigcsináld, és ne csak álmodozz arról, hogy megtalálod a szerelmedet. A cél, hogy ne társkereső légy, hanem olyan, aki boldog párkapcsolatban él.

Gondold végig, hogy kit keresel!

A többség ott csúszik el, hogy jön egy hirtelen ötlet, és elkezd találomra társat keresni. Jó nagy zsáknyi szerencse kell ahhoz, hogy így megtaláld a társad. A többségnek éppen ezért lesz csalódás az egész, mert nem találkozik csak olyanokkal, akikkel mindent el tud képzelni, de azt alapból nem, hogy egy légtérbe kerüljenek. Gondold végig, hogy milyen karakterű embert keresel, mi az, ami valóban fontos. Egy dologra figyelj oda, hogy ne gondold túl. A cél, hogy felismerd azt, akivel randiznál, és azt is, akivel nem.

Válj jobbá!

A társkeresés egy igazi húspiac. Ha úgy döntesz, hogy a te tereped az online társkeresés lesz, akkor fogod ezt igazán érezni. De ha ismered a szabályokat, akkor könnyedén Te lehetsz a legkeresettebb portéka. A cél, hogy válj jobbá! Tanulj meg első körben társat keresni, hogy tudd azt, hogyan kell egy egyszerű beszélgetést elindítani, elhívni a másikat randira, vagy éppenséggel felismerni, ha flörtölnek veled, hogyan hívd és hova randizni, ott pedig mire figyelj oda. Az elmúlt évek kérése miatt készült el az online kurzusom, és lesz januárban egy társkereső évindító workshopom is. Adj magadnak értéket. Hozd magad formába, kezdj el izgalmas dolgokat csinálni. Mert azzal, hogy unalmas szürke kisegér vagy nem fogod tudni felhívni magadra a figyelmet. De ha felpörgeted a hétköznapokat, akkor a legrosszabb, ami történhet, hogy élvezni fogod az életed!

Ismerkedj online és a mindennapokban!

Egyes becslések szerint ma 4 millió (!) egyedülálló van Magyarországon! Ez a szám azért fontos, mert csak a töredéke keres online társat. A többség igazából nem is keres, de ha belebotlik valakibe, akkor örömmel fogadja a közeledést. Nem lebeszélni akarlak az online társkeresésről! Éppen ellenkezőleg! Csapasd a ritmust a Tinderen, a klasszikus társkereső oldalakon. Emellett viszont ismerkedj a mindennapokban is. Sokszor az is elég, ha olyan körülményeket teremtesz, hogy meg tudj ismerkedni valakivel! Ha pedig ez létrejön, akkor merj kezdeményezni. Merj köszönni neki, beszélgetést indítani.

Randizz bátran!

Ha nem randizol, akkor nem ismered meg jobban a másikat, és nem lesz párkapcsolatod! Tehát kezdj el randizni. Tudom, hogy sokan féltek megadni a számotokat, találkozni egy vad idegennel. Nem hiszek abban, hogy mondjuk a Tinderen kellene napokig ismerkedni. Azt tapasztalom, hogy már a második napon a többség lelkesedése jelentősen csökken. Használjátok a Vibert, a Whatsupot, a Signalt, stb. arra, hogy ismerkedjetek. Ha pedig meg tudjátok oldani, akkor találkozzatok 2-3 nappal az után, hogy egymásra találtatok. Mert 15 perc személyes beszélgetés többet fog jelenteni, mint 15 hónapnyi online ismerkedés. Nem kell ettől félni. Légy korrekt, és őszinte. Ha pedig nem ért a szóból, akkor tiltsd le. A Messengert nem ajánlom, mert ha gubanc van, akkor könnyen rád találhat. Ami meg ugye csak bonyolítja az életet!

Csináld, amíg meg nem találod!

Ez a tanács két helyzetre is igaz! Az egyik, hogy csináld addig, amíg meg nem találod! A másik, hogy csak addig légy társkereső, amíg meg nem találod. Az első esetre elmondható, hogy sokan feladják 2-3 kudarc után. Pedig, ha csapatod a ritmust, akkor előbb-utóbb sikerülni fog. Megjegyzem, ha 3 hónapig nincs eredmény, akkor gondold végig, hogy Te hol hibázol, és kérj tőlem segítséget, hogy helyére tudjam tenni a társkeresésed. Azt látom, hogy a többség éppen azért nem találja meg, mert apró hibákat vét, és túl korán feladja. A másik nagy kihívás, hogy amikor viszont megtalálod, akkor meg tudd állni, hogy ne csináld tovább. A többség ugyanis annyira megörül, hogy milyen szupppppper partnert talál, hogy elkezd attól félni, hogy ha ilyen remek ő, akkor vajon milyen még remekebbről fog lemaradni. A Tinderen egymást után jönnek a finomabbnál finomabb „falatok”, az online társkereső minden nap küldi, hogy kik a „friss húsok a piacon”. Ha megtaláltad, akkor örülj, és adj magadnak, na meg persze neki is egy esélyt, megismerjétek egymást. Addig csak egymásra figyeljetek. Mert sokszor csak később jössz arra rá, hogy lemaradtál valakiről, akivel boldog lehettél volna…

 

Csapassátok a ritmust, és legyetek kitartóak. A társkeresés olyan, mintha munkát keresnél. Nem csak megnézed az állásajánlatokat, hanem jelentkezel is rá. Aktív, sőt proaktív vagy! Ha 2019-ben ugyan úgy keresel társat, ahogy munkát keresnél, akkor meg fogod találni a társad. Ha nem, akkor becsüld meg a munkád, mert egy elbocsátás után ott is bajba kerülhetsz…

 

Fotó: https://unsplash.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr6614528052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása