Az élet nélküle
2019. március 29. írta: tolvajnorbert

Az élet nélküle

Hiányzik! Az esték a legrosszabbak, mert akkor egyedül vagy. A barátok már hazamentek, élik a saját életüket, de Te nem tudsz tőle szabadulni. Gondolkozol azon, hogy vajon most merre jár, mint csinálhat? Persze az is fel-fel merül benned, hogy vajon hiányzol neki? Az is lehet, hogy éppen rád gondol ő is. Közben álmatlanul forgolódsz a jéghideg ágyban, és van egy gondolat, amely a lelkedet marja: vajon ha akkor, és ott más mondok vagy csinálok, akkor még mindig mellettem lenne? Egy kérdés, amire soha nem fogsz választ kapni. A lelked mélyén tudod, hogy mindenképpen nem lenne a válasz. De Te kapaszkodsz a reménybe, egy rég tovatűnt kapcsolat emlékébe. Úgy markolsz bele a lepedődbe, ahogy a kapcsolat foszlányaiba.

samantha-gades-367201_480.jpg
 
Szépen lassan álomba kerülsz. Lehet, hogy most is vele álmodsz. Talán igen, talán nem. De amikor utolér a reggel, akkor a napsugarak szétégetik az álmodat, és tova tűnik, mint az éjjel árnyékai.
 
Belül várod, hogy újra leszálljon az est, mert reménykedsz, hogy csalfa, hazug csókja újra ajkadra forrhat. Közben ez a várakozás magába zár. A régmúlt kapcsolat furcsa, és néhol megmagyarázhatatlan emléke magába zár, befalaz.
 
Tudod Te is, hogy valamit tenned kellene. Továbblépni, vagy megpróbálni újrakezdeni vele. De tanácstalan vagy. Hogyan csináld? Vajon lehet olyan az új kapcsolat, mint éjjel az álmodban? Vagy újra bántani fog? Újra el fog engem hagyni? Újra kitépi a szívemet? Érzed, hogy most már lépni kellene... Lépni is fogsz, csak még most az egyszer. Csak utoljára vele akarsz lenni.
 
újra és újra...
 
Tedd meg magadért, hogy útra kelsz. Elindulsz felé, és minden erődet beleadva rohansz, hogy újra együtt lehessetek. Vagy pattanj fel, és szaladj egy új élet irányába. De maradj ott, ahol vagy! Az nem megoldás! Az nagyon nem fog segíteni! Csak is magadért indulj el...
 
Most vagy soha... De ezt Te is jól tudod!

 Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr5014726917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása