Vajon szeret még?
2019. december 17. írta: tolvajnorbert

Vajon szeret még?

A kérdés, amely oly sok embert foglalkoztat szakítás után. Az igazság az, hogy ez így ebben formában egy rossz kérdés. Legalábbis én azt vettem észre, hogy a legtöbben nem is arra kíváncsiak, hogy szereti-e őt az exe, hanem valami teljesen másra.

 samantha-gades-367201_480.jpg

 

Tudom, hogy jól a legtöbb embernél kiveri a biztosítékot, ha valaki azon gondolkodik, hogy vajon az exe szereti-e még őt szakítás után. Na ez a bejegyzés nem nekik szól.

A többiek pedig jól tudják, hogy a lehető legváratlanabb pillanatban jön a kattogás, hogy vajon mit csinálhat most, kivel van, és hogy érez-e még bármit irántad. A kérdés csak az, hogy miért is érdekel az, hogy szeret-e vagy sem? Ettől Te jobban fogod szeretni? Esetleg, ha kiderül, hogy ő már teljesen közömbös feléd, akkor varázsütésre Te is túl leszel rajta?

A helyzet az, hogy bár lehet, hogy nem tudod megfogalmazni magadnak, de igazság szerint Te nem is erre a kérdésre adott válaszra vagy kíváncsi!

 

Téged egyetlen egy dolog érdekel:

Van esélyem arra, hogy újra tudom vele kezdeni?

 Eltaláltam? Ugye, hogy igen! Azt gondolom ráadásul, hogy ez egy sokkal fontosabb kérdés. Illetve az leginkább a szemlélet miatt más. Mert a címben szereplő kérdés arról szól, hogy keseregsz, és álmodozol arról, hogy újra a karjaidban tartod, addig a másikban teszel azért aktívan, hogy újra egy pár lehessetek. Amikor valakivel elkezdek együtt dolgozni a legfontosabb, hogy ezt tisztázzuk. Mert ez szabja meg az irányt, a stratégiát, amit csinálnunk kell.

 

A témáról bővebben itt hallhatsz:

 

fotó: https://unsplash.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr3115356150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása