3 helyrehozhatatlan hiba, ami meghiúsítja az ex visszahódítását!
2017. november 09. írta: tolvajnorbert

3 helyrehozhatatlan hiba, ami meghiúsítja az ex visszahódítását!

A szakítás fájdalma sokszor elveszi az ember józan ítélőképességét és olyan dolgokat csinálni, aminek következtében biztosra vehető, hogy nemhogy újra nem lesztek egy pár, de még csak szóba se nagyon akar majd állni veled!

asdrubal-luna-485688-unsplash_480.jpg

Az igazság az, hogyha hideg fejjel végig tudod gondolni a szakítást, akkor már is hatalmas lépést tettél meg előre abba az irányba, hogy vissza tud hódítani a exedet! Mielőtt eldöntenéd, hogy meghódítod légy jó önmagadhoz, és gondolod végig, hogy valóban tényleg őt akarod? Ha igen a válasz, akkor itt van 3 olyan buktató, amin könnyen el lehet csúszni, így érdemes odafigyelni rájuk:

1. Egyből akarod!

Az idő ellened fog dolgozni, de annál nagyobb hibát nem is tudnál elkövetni, mint hogy a szakítás pillanatában, vagy csak néhány órán belül elkezded a visszahódítást megkísérelni. Ezzel az a legnagyobb baj, hogy ilyenkor a többség lemegy kutyába, és annyira szánalmasan kezd el viselkedni, ami amellett, hogy egyértelművé teszi a volt párodat, hogy szakított veled, még szánalmas kategóriába is fog helyezni. A másik még rosszabb viselkedési forma, mert igaz, hogy nem leszel szánalmas, ellenben kijön belőled az állat, és olyan viselkedést fogsz megengedni magadnak, amelyek akár lelki, testi sérülést is okozhatnak a másiknak. (Megjegyzem, ha erre vetemedtél, akkor kérlek ne keress, mert nem kívánok egy erőszaktevőnek segíteni!!!)

Én azt tapasztalom, hogy sokkal jobb aludni rá egyet, végiggondolni, hogy mi történt. Az esetek 10-15%-ában már ez elég. Hiszen mind a ketten rádöbbenhettek másnap reggelre, hogy vége lett, és ilyenkor jöhet a nagy kibékülés. Ha Ti nem ebben a helyzetben vagytok, akkor pedig nincs más lehetőséged, mint eltervezni azt, hogy hogyan fogod újra meghódítani!

 2. Újra akarod élni a korábbi kapcsolatot!

Nem véletlenül lett vége a kapcsolatotoknak! Felmelegítve is csak a töltött káposzta az igazi, így ha újra vele akarsz együtt lenni, akkor felejtsd el a korábbi kapcsolatot, ami köztetek volt. Neked egy teljesen új kapcsolat alapjait kell lefektetni, amihez történetesen az exedet választod partnerül. Ha ezt meg tudod vele beszélni, akkor sínen vagytok! Már csak néhány apró lépésre van szükségetek!

Mi a feleségemmel a válási papírok beadása után rengeteg időt töltöttünk együtt, és megbeszéltük, hogy ami volt azt nagyon, de nagyon nem akarjuk. De olyan jó páros voltunk, hogy azt kár lett volna veszni hagyni. Ezért elkezdtük újra lerakni a kapcsolatunk alapjait. Izgalmas időszak volt.

 

 

 3. Elkezded zaklatni!

Ez az, amit sokan nem élnek meg zaklatásként. Azt gondolod, hogy Te vagy a hős szerelmes, aki meghódítja újra szívszerelmét. Abban hiszel, hogy attól nagy igyekezettől, amit Te csinálsz majd eldob mindent a keze ügyéből, és rohan hozzád vissza ész nélkül. Így lesz! Ja, nem!!!

ben-white-165045-unsplash_480.jpg

Amit Te teperésnek és kanosszajárásnak élsz meg, az számára maga lehet a pokol. Hiszen állandóan hívogatod, virágot küldesz otthonra, a munkahelyére, hívogatod a barátait, hogy megbeszéld velük, hogy mit tudnak és lemond, hogy mennyire szereted még őt, megvárod a munkahelyén, edzés előtt, után, zaklatod a családját, hogy beszéljenek a fejével. Ez csak néhány „apróság”, amit Te jó ötletnek gondolsz, de igazából azt fogod elérni, hogy felégetsz minden hidat magad körül.

Ha előre megtervezed, hogy milyen lépések jönnek egymás után, akkor lehet esélyed a sikerre. De még így sem biztos, hogy sikerrel fogsz járni. Ne feledd, hogy az kevés lesz, hogy Te újra akarod vele kezdeni. Ehhez ő is kelleni fog.

 

 

Tartalom:

  1. Egyből akarod! 0:20
  2. Újra akarod élni a korábbi kapcsolatot! 4:05
  3. Elkezded zaklatni! 5:45

 

Elakadtál a párkapcsolatodban? Szakítottatok, és fogalmad sincs, hogyan állj talpra, vagy éppen újrakezdenéd veled, de lövésed sincs hogyan kell jól csinálni? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2NFfiv6

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr2114212167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása