Karácsony szakítás után
2017. december 23. írta: tolvajnorbert

Karácsony szakítás után

Karácsony az érzelmek túltöltöttségéről szól, és sokan úgy érzik, hogy eljött az ő idejük, hogy végre visszahódítsák az exüket. A kérdés persze csak az, hogy a Karácsony időszaka alkalmas-e arra, hogy egy visszahódító expedíciót elindíts?

 morgan-sessions-6255_480.jpg

A szakítás után persze két választásod van. Az egyik, hogy tovább fogsz lépni, a másik pedig, hogy minden követ megmozgatsz, hogy együtt maradhassatok. Ha ez az első Karácsony, amit nem együtt töltötök el, akkor ez nem lesz egy könnyű menet. Bárhogy is döntöttél. Ilyenkor olyan könnyen gyengül el az ember, és adja ki magát, és csinál magából hülyét azzal, hogy odaállít az exéhez, vagy ír egy olyan e-mailt, amit normál esetben esze ágában nem lenne elküldeni, és még az szívet-lelket simogató idézetekről, versekről, videókról még nem is beszéltünk.

Ha vannak közös gyermekeitek, akkor a gyerekekre koncentrálj! Merülj el bennük, legyél velük, amennyit csak tudsz. Add meg nekik azt, ami a legfontosabb a számukra, és tölts el velük vidám percek, órákat, napokat, ha az lehetséges!

Az exednek egy „Boldog Karácsonyt!” üzeneten kívül fölösleges többet üzenned, mondanod. Ha túl vagy rajta akkor pedig értelme sem lenne többnek. Ha nem vagy túl rajta, akkor pedig azért, mert bár ez az ünnep a szeretetről szól, minden mással csökkenteni fogod az esélyét annak, hogy vissza tud hódítani! Tudom, hogy nem lesz egyszerű, de hidd el megéri. Minden más próbálkozás csak kapálózás lenne, amivel megerősíted, hogy jól döntött, amikor úgy döntött, hogy külön folytassátok. Ez igaz akkor is, ha Te szakítottál.

 

 

Az exvisszahódítás nem egy sétagalopp, de nem is lehetetlen küldetés. Ha úgy érzed, hogy egyedül nem megy, vagy bizonytalan vagy abban, hogy mit is kellene tenned, hogy újra együtt lehessetek, akkor kérj bátran segítséget. Egy konzultáció vagy exvisszahódító expedíció könnyedén segíteni tud Neked abban, hogy elérhesd a célodat. Kattints ide, ha érdekelnek a részletek!

Fotó:  https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr7814212151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása