Neked is segítek!
2017. december 23. írta: tolvajnorbert

Neked is segítek!

Tolvaj Norbert vagyok, Párkapcsolati Kovácsmester!

 

2011. közepén kezdtem el segíteni társkeresőknek abban, hogy megtalálják a társukat. Ez alatt az időszak alatt több, mint 1500 egyedülállónak segítettem megtalálni a társát!

2014-ben döntöttem úgy, hogy elkezdek előadásokat, workshopokat is szervezni. Azóta minden évben új tematikájú előadásokkal jelentkezem, melyek kivétel nélkül mind telt házasak. 2017. decemberében megjelenik a Hogyan kezdj el társat keresni? átfogó képzési rendszer, mely része egy több, mint 300 perces hanganyag, egy könyv (nem ebook) és egy egész napos workshop is.

A parkovacs.blog.hu-t 2014-ben indítottam el, amit azóta több, mint 1 millióan olvastak. A blog tematikájának köszönhetően rendszeres szerepeltem társkeresés és párkapcsolati témákban rádió és televízióadásokban. A maradjunkegyutt.blog.hu-t 2017. novemberében indítottam el, hogy azoknak is tudjak segíteni, akik a kapcsolatukat szeretnék megmenteni, vagy az exüket visszahódítani!

A személyes mentorálás alapja a Társkereső Stratégia felépítése, mely sikerét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy 2016-ban, amikor bevezetésre került, akkor az ügyfeleim 100%-a megtalálta a segítségével a társát!

SZERETNÉD, HOGY NEKED IS SEGÍTSEK? 

Vacakol a kapcsolatotok, és nem szeretnéd végignézni, ahogy teljesen zátonyra fut. Az is lehet, hogy már nem megmenteni kell, ha visszahódítani a kedvesed? Ha tanácstalan vagy, akkor van egy jó hírem, nem kell egyedül bajlódnod és azon gondolkodnod, hogy ezt hogyan csináld! Több olyan megoldás közül is választhatsz, ami segíthet Téged abban, hogy megvalósíthasd a célodat, hogy végre megint boldogok lehessetek együtt!


Ha úgy érzed, abból, amit csinálsz többet is ki lehetne hozni, vagy nem működik az, amit csinálsz, akkor itt az ideje tudatosabban és eredményesebben csinálni! De mielőtt bevágnák a közös munkába mutatok Neked egy izgalmas lehetőséget! Ez nem más, mint az ingyenes Egy kérdéses konzultáció, ahol át tudjuk beszélni a Téged leginkább foglalkoztató kérdéseket! A cél az, hogy egy negyedórás telefonos beszélgetés segítségével meg tudjam Neked mutatni, hogy mire kell odafigyelni, ha exvisszahódításon töröd a fejed! Íme a kérdőív:

 

 

A következő lehetőségek közül tudsz választani:

1. Csináld magad exvisszahódító kezdőkészlet!

Ha csak arra vagy kíváncsi, hogy mit kell ahhoz csinálni ahhoz, hogy visszahódísd a társadat, és úgy érzed, hogy egyedül is meg tudod csinálni, akkor ez a kezdőkészlet Neked való. Hiszen az elmúlt évek tudását gyűjtöttem Neked össze, melyet most Te is megvásárolhatsz.

A Csináld magad exvisszahódító kezdőkészlet három részből áll! Tartalmaz egy könyvet, melyben ügyfeleim történetén keresztül mutatom be, hogy hogyan kell csinálni az exvisszahódítást! A könyvet minden esetben a csomag részét képező workshopon adom át, ahol átbeszéljük azokat a buktatókat, amelyek meggátolhatnak abban, hogy visszaszerezd a társadat. A több, mint 150 perces hanganyag célja, hogy a kezedbe foghass egy olyan tudásanyagot, ami mindig veled lehet, és akár útközben is tanulhass belőle.

2. Konzultáció

Amennyiben elakadtál, és nem tudod, hogy mit csinálj, vagy nem vagy biztos abban, hogy a megfelelő módon szeretnéd helyrehozni a megromlott kapcsolatot, akkor ez a konzultáció neked való. A konzultáció megkezdése előtt három online kérdőívet kell kitölteni, hogy ezzel is meggyorsítsuk, és hatékonyabbá tegyük a közösen eltöltött időt.

 

Gyakoriság: Havonta egy alkalom.

Konzultáció 60  - a konzultáció időtartama 60 perc. A konzultáció történhet személyesen, vagy videóchat formájában. A tanácsadás csak a konzultáció idejére korlátozódik

Amennyiben szeretnél velem konzultálni, kérj árajánlatot! Részletek lent. 

3. Mentorprogram

Te is tudsz csatlakozni mentorprogramomhoz, mely keretén belül egy maximum 6-10 fős csoportban együtt haladunk lépésről lépésre abba az irányba, hogy újra boldog párkapcsolatod legyen! Külön van csoport azoknak, akik a párjukkal közösen jönnek, illetve azoknak, akik úgy döntenek, hogy visszahódítani szeretnék a párjukat. Ez utóbbi a exvisszahódító expedíció. A csoporttagok havonta kétszer ülnek össze, és közösen beszéljük át, hogy mi a következő lépés. Van hétköznapi, és hétvégi csoport is, így ahhoz tudsz csatlakozni, amelyik belefér a Te időbeosztásodba. A csoporttagokkal rendszeresen találkozunk kávézókban, szórakozóhelyeken, hogy ne mindig egy iroda falai között töltsük el az időnket.
A Mentor csoportok havonta két alkalommal, előre megbeszélt időpontban találkoznak. A csoportnak addig lehetsz tagja, amíg úgy nem érzed, hogy a segítségedre vagyunk. A tagság felfüggeszthető, és bármikor újrakezdhető. A köztes időben e-mailes segítségnyújtással segítem a csoporttagok társkeresését!

4. Zsebmentor Program

Tudom, hogy milyen nehéz az, amikor van egyedül küzdesz, és úgy érzed magad, hogy ez egy olyan labirintus, ahonnan nincs kiút. Ilyenkor jönne jól egy külső szemlélő, de persze ilyen nincs melletted. Pedig ez a külső szemlélő tudna segítene az utadon, hogy a megtaláld a párodat.

Amennyiben úgy érzed, hogy szükséged van egy erős oszlopra, amire mindig tudsz támaszkodni, akkor ne keress tovább. Most már biztosan nem leszel egyedül. Itt mindennél fontosabb a bizalom, mert napi szinten, sokszor együtt fogjuk meghozni a döntést, hogy mikor mi lesz a következő lépés!

Időtartam: 1-3 hónap, amely kérésre 3 hónappal meghosszabbítható. A menorálás ideje alatt reggel 7 és este 21 óra között rendelkezésre állok. Így akár randi előtt, közben és után is meg tudjuk beszélni a következő lépést heti hét napban! A csomag részeként személyesen, vagy kérésre videóchaton keresztül az első hónapban 6 órás, majd a 2. hónaptól havi 4 órás személyes konzultációra van lehetőség!

5. EGYÜTTMŰKÖDÉS

Rendezvényt szervezel, ahol jó lenne egy új arcot látni, aki a társkeresés kényes témáról beszél, vagy a cégednél sok az egyedülálló, akinek iránymutatásra van szüksége? Akkor ne habozz. Írd meg, hogy milyen előadásra gondoltál, hogy el tudjam dönteni, hogy tudunk-e együttműködni. email: tolvajnorbert@tarsugynokseg.hu

FONTOS!

1. JELENTKEZÉS: Amennyiben úgy érzed, hogy a segítségedre lehetek, akkor kérlek 2 mondatban írd meg, hogy mi a Te történeted, miért van szükséged segítségre, miért fordultál hozzám, és kérj árajánlatot. Mindenképp válaszd ki, hogy a segítség melyik formája érdekel.

2. DÖNTÉS: Ha felkelted az érdeklődésemet, akkor egyeztetni fogunk arról, hogyan tudjuk keretek közé önteni az együttműködésünket. Ezek után a csomagnak megfelelően elkezdjük a közös munkát Skype-on, Viber videóval és/vagy személyesen.

3. EGYÜTTMŰKÖDÉS: Én hiszek abban, hogy felnőtt emberekkel kezdek el együtt dolgozni. Ezt a mentalitást el is várom. Ha úgy érzed, hogy nem megy a közös munka szólj, és felbontjuk a szerződést. Természetes az el nem végzett munkáért nem kell díjat fizetni.

 

powered by Typeform

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr414212149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása