3 végzetes lépés, amit kerülj el Valentin-napon!
2018. február 13. írta: tolvajnorbert

3 végzetes lépés, amit kerülj el Valentin-napon!

A Valentin-napot megélni egy szakítás után soha sem könnyű. A belül érzett hiány miatt sokan rossz döntést hoznak. Ezek a rossz döntések a legtöbb esetben nemhogy segítik az exvisszahódítást, hanem egyenesen sikeresen megakadályozzák azt. Hiszen az eredeti szándékkal ellentétben megerősíti a volt párodat abban, hogy ne adja be a derekét ezek után semmilyen visszahódítási kísérletnek.

 kelly-sikkema-530092_480.jpg

A szakítás után sokan úgy döntenek, hogy megpróbálják szerelmüket visszahódítani. Logikus lépés is lehetne az, hogyha már itt van a szerelmesek napja, akkor valahogyan felhasználják a kínálkozó lehetőséget. A gond csak az ezzel az ötlettel, hogy legtöbbször visszafelé fog elsülni. Mégpedig azért, mert nem véletlen vagytok külön. Az exed sok mindent szeretne, csak azt a kapcsolatot folytatni, ami köztetek volt nem.

1. Virág/csoki küldése

Ez alapvetően lehet egy kedves gesztus, de szakítás után sokkal több kellemetlen helyzetet tud szülni. Ha a munkahelyére küldöd úgy, hogy korábban ezt nem tetted, akkor jön majd a magyarázkodás a volt párod részéről a kollégáknak, és nem vagyok benne biztos, hogy Te azt szívesen végighallgatnád.

2. Közös kép/emlék megosztás a közösségi oldalakon

Úgy érzed, hogy most jól fellobbantod a régi vágyat benne, és egy közös képet, egy nyaralás emlékét megosztod valamelyik közösségi oldalon. Ráadásul úgy, hogy őt is bejelölöd rajta, hogy biztosan észrevegye a kedves ki gesztusodat. Majd csodálkozol rajta, hogy megszakít veled minden kapcsolatot, tilt az oldalon. Mert amíg a virággal a való életben hozod kellemetlen helyzetbe, addig így a virtuális térben rohanod le. A közönsége, ismerősei meg nem fogják tudni mire vélni a dolgot. Egy részük azt sem tudta, hogy valaha együtt voltatok, egy részük azt sem tudja, hogy már nem vagytok együtt. Mindig van néhány lelkes kérdező, aki tuti a legfájóbb pontra fog rátaposni a kommentjével.

3. Megvárod a munkahelye előtt, és megleped valami aprósággal.

Ez az a lépést, amit nem csak Valentin nap közeledtével, de soha ne lépj meg. Hiszen így a kettőtök közt lévő feszültséget sikeresen beviszed a munkahelyére. A problémát ott helyben nem tudjátok megoldani. Sőt, biztos lehetsz benne, hogy elmélyíteni fogjátok a kettőtök közt lévő szakadékot. Ráadásul, ha olyan munkarendben dolgozik, ahol egyszerre sokan végeznek, akkor még azt is sikerül elérned, hogy a következő napokban csak erről beszéljen mindenki, akivel együtt dolgozik, és persze azok is, akikkel nem.

Hogy mi lehet a jó megoldás? Ha mindenképpen vele képzeled el a jövődet, akkor egy új alapokra fektetett kapcsolatot kell kialakítanod vele. Ehhez nagy segítség lehet egy exvisszahódító expedíciós felkészülés is.

Érdemes-e Valentin napon írni neki, felvenni vele a kapcsolatot? Nincs igazán jó megoldás, mert lehet, hogy a másik várja, hogy írj, jelentkezz, de abban is biztos vagyok, hogy ha így van, akkor egy meghitt beszélgetés, vagy egy kedves személyes üzenetváltás sokkal inkább szolgálja a célodat, hogy vissza hódítsd a párodat. Éppen ezért ez az ünnep nem az, amit Neked mindenképpen erőltetned kellene. Hiszen ha most nem jártok együtt, akkor miért kellene együtt ünnepelnetek a szerelmesek ünnepét?

 

 

Ha jól jönne egy kis segítség, hogy visszahódítsd az exedet, akkor kérj segítséget: http://bit.ly/2E2tJVQ

Fotó: https://unsplash.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr6714212141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása