Felmelegítve csak a töltött káposzta a jó!
2018. április 24. írta: tolvajnorbert

Felmelegítve csak a töltött káposzta a jó!

Miért is akarnád Te visszaszerezni a pasidat vagy éppen visszahódítani a csajodat? Hiszen felmelegítve csak a töltött káposzta az igazi! Az elmúlt napokban elég sokan vágták a fejemhez, hogy bizony jobb nekik külön, és bolond az, aki az exe után szalad! Tudod mit gondolok erről?

 soroush-karimi-507824-unsplash_480.jpg

Meg tudom érteni azokat, akik úgy érzik, hogy életük legjobb pillanata az volt, amikor vége lett a párkapcsolatuknak. Na ők azok, akik szerint nincs értelme felmelegíteni a töltött káposztát! DE!!! Egy dolgot vegyünk figyelembe. Igen, vannak olyan kapcsolatok, amelyeknél nemcsak az igaz, hogy isteni szerencse, hogy vége lett, de igazán el sem kellett volna kezdődnie soha. Míg vannak azok a párok, akik hibákat követtek el, valami miatt félrecsúszott a kapcsolat, de annyira jók voltak együtt, hogy érdemes még legalább egy esélyt adni nekik. Na miattuk segítek azoknak, akik úgy érzik, hogy szeretnék visszaszerezni a szerelmüket!

Amikor elkezdek valakivel együtt dolgozni, akkor tudja, hogy két eredménye lehet a közös munkának. Az egyik, hogy újra egymásra találnak, vagy a másik, hogy fel tudja dolgozni a szakítást, tovább tud lépni a korábbi kapcsolaton. Nem hiszek abban, hogy egy korábbi kapcsolatot ugyan abban a formában kellene folytatni. Persze tisztázni kell, hogy mi vezetett a szakításhoz, és fel kell tudni dolgozni azt, ami történt. A szakítás utáni időszak nehéz. Talpra kell állni, és tovább kell lépni. Az én filozófiám szerint egy új kapcsolat alapjait kell letenni. Annyi, hogy úgy hozol létre új kapcsolatot, hogy az exeddel futsz neki. Az erős új alapoknak olyannak kell lenniük, amelyet mindketten elfogadtok, és erre alapozva kell újra megpróbálni a kapcsolatot felépíteni. Én így csináltam, nekem és sok ügyfelemnek működött és működik azóta is ez a módszer!

Csak halkan jegyzem meg, hogy egy isteni Jókai bableves is csodálatos tud lenni felmelegítés után!

 

Gondolkozol azon, hogy jó lenne visszaszerezni a szerelmed, de tanácstalan vagy hogyan is kellene csinálnod? Nem tudsz továbblépni, és szükséged lenne valakire, aki segít Neked ebben? Töltsd ki a következő kérdőívet, és én a egy minikonzultáció keretén belül segítek Neked a célod elérésében. A konzultáció weboldala: http://bit.ly/2FcTUoC

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr4414212123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása