Az exed visszahódításának első lépése
2018. október 29. írta: tolvajnorbert

Az exed visszahódításának első lépése

Ha úgy érzed, hogy újra együtt akarsz lenni vele, akkor első lépésként egy olyan dolgot kell megtenned. A többségnek esze ágában sincs meglépni, pedig enélkül garantál a kudarc. Nem vesz el sok időt az életedből, de sokan azért félnek tőle, mert lehet, hogy miután belevágnak félórával később tudni fogják, hogy soha nem lesznek együtt a volt párjukkal.

 andrew-neel-609844-unsplash_480.jpg

Amikor valaki úgy dönt, hogy visszahódítja az exét, akkor ezt hirtelen felindulásból, érzelmekkel túlfűtve szokott megtörténni. Ilyenkor van az, hogy kétségbeesetten keresed fel a barátait, faggatod a munkatársait vagy érdeklődsz a rokonoknál, hogy ki mit tud az adott helyzetben. Bár ezt az időszakot a virágosok nagyon szeretik, mert mázsa számra küldik az emberek a virágokat, és egyéb ajándékokat, amely korábban eszükbe nem jutott volna. De ne maradjon ki az össznépi könyörgés se, amelynél kevés megalázóbb helyzetet tudok elképzelni.

De akkor mi legyen az exed visszahódításának első lépés?

Az természetes, hogy ilyenkor egy felfűtött állapotban vagy, és emiatt elkezdesz teóriákat, elméleteket gyártani. Ezer lánggal fűti a benned mocorgó vágyat, felszínre törnek a korábbi sérelmek, és égett a benned munkálkodó fájdalom. Ráadásul ez mind-mind a szakítás óta van veled. De nem hagyhatod, hogy ezek uralkodjanak rajtad. Számodra a legfontosabb, hogy tiszta fejjel tudj gondolkodni, és ez határozza meg a cselekedeteidet.

Mert el kell jutni oda, hogy tiszta fejjel tudj gondolkodni, tudj a kialakult helyzetre figyelni. Hiszen ezután a lecsendesedés után leszel csak arra képes, hogy felmérd a helyzetet. A helyzet végiggondolása lesz az, ami el tudja indítani az exed visszahódításának folyamatát, vagy éppen azt, hogy meghozod a továbblépéshez szükséges döntéseket.

Az első lépés tehát egy helyzetelemzés kell, hogy legyen! Egy helyzetelemzés, ahol komoly önvizsgálatra, és a kapcsolat megszűnésének okainak feltérképezésére van szükség. Na nem kell ezt túlgondolni. Hiszen bőven elég, ha ezt az egészet végiggondolod.

Miért fontos ez? Azért, hogy fel tudj állni a rajtkőre! Sokszor egy-egy ilyen gondolkodás, elemzés, két dologban tud biztosan segíteni. Az egyik, hogy el tudod dönteni, hogy vissza akarod-e szerezni a barátod/barátnőd. A másik pedig segít körvonalazni, hogy mit kellene ahhoz tenned, hogy ez sikerüljön! Ha pedig ezt végiggondolod, akkor a fent leírtak közül úgysem fogsz semmit csinálni (virágküldés/mások kérdezgetése/könyörgés), és ez már félsiker!

 

Elakadtál a párkapcsolatodban? Szakítottatok, és fogalmad sincs, hogyan állj talpra, vagy éppen újrakezdenéd veled, de lövésed sincs hogyan kell jól csinálni? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2NFfiv6

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr114331071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása