Biztos vagy benne, hogy vissza akarod szerezni az exedet?
2017. november 17. írta: tolvajnorbert

Biztos vagy benne, hogy vissza akarod szerezni az exedet?

Vége lett a szerelemnek! Szakítottatok!!! Az esetek többségében ilyenkor véget is ér egy kapcsolat. De Te most valamiért úgy érzed, hogy ennek a kapcsolatnak nem lehet vége. Hogy miért? Mert úgy érzed, hogy csak vele tudod elképzelni az életedet! Csak vele, és senki mással!!! De vajon tényleg így van?

 autumn-1869160_1920_480.jpg

Naponta kapok levelet, Facebook üzenetet, ahol azzal a kéréssel fordulnak hozzám, hogy segítsek visszaszerezni a társukat. Szépen leírják, hogy mi történt velük, és miért fordultak hozzám. Íme néhány történet:

Nóra, 34 éves Kisvárda

Nórával szakított a párja, akivel több, mint 8 évig voltak együtt. Az elmúlt 3 évben Nóra nagyon nem tudta elviselni az exét. Ezt rendszeresen a tudtára is adta a srácnak. Hiszen minden együttlét után elmondta neki, hogy milyen kicsi a srác szerszáma, így az együttlétek csökkentek. Ezt úgy próbálta meg pótolni, hogy először a pasija haverjaival, majd találomra szinte bárkivel lefeküdt. A srác még ekkor is kitartott, bár tudott arról, hogy mi történik. A kaput az tette be, amikor Nóra közölte, hogy elege van, és soha többet nem akarja látni a srác unott pofáját.

Tamás, 44 éves Velence

Tamás párja, Eszter egy sok éves kapcsolatból lépett ki mielőtt megismerkedtek, mert az a kapcsolat nem tartott sehova. A lány elmúlt 40, aki családot, gyermeket szeretett volna. Úgy gondolta, hogy Tamás fogja neki ezt majd megadni. Tamás sikeres cégvezető, akit a környéken mindenki ismer. Pontosan tudta, hogy mit várnak el tőle. Amikor a gyerekvállalásról vagy az esküvőről kezdtek volna el beszélgetni elkezdett keményen terelni. Persze a háttérben már kiválasztotta a gyűrűt, elkezdte szervezni az esküvőt, sőt, már a gyerekszoba kapcsán is szétnézett. Mivel meglepetésre készült, nem beszélt ezekről a lépéseiről. Igen ám, de Eszter már éveket elvesztegetett egy másik pasira, így szakított. Ez Tamást leforrázta, aki először elfogadta a döntést, majd megpróbálta visszahódítani a lányt, aki ezt komoly zaklatásnak vette. Nem hitte el, amit ezek után mondott neki a volt párja, és minden lehetséges kapcsolatot megszakított. 

people-2568886_1920_480.jpg

 

Mielőtt bármit tennél azért, hogy visszahódítsd az exedet egyetlen kérdést kell megválaszolnod:

 

Miért akarod pont őt visszahódítani?

 

Miért érdekes az a kérdés? Mert sokszor nem tudnak rá válaszolni. Sőt, amikor megválaszolják ezt a kérdést, akkor sokaknál lesik a papír 20 pengős, hogy tényleg, miért is akarná pont őt visszaszerezni. Nincs pontos statisztikám, de a többség a kérdés megválaszolása után rájön, hogy igazából nem a másikat akarja visszaszerezni, hanem csak arra vágyik, hogy legyen mellette valaki.

Az azért jó hír, mert sokszor egy új társat könnyebb megtalálni, mint a régit visszahódítani. Ha mégis sziklaszilárd az elhatározás, akkor pedig fel kell kötni a gatyát, mert nem lesz egy sétagalopp.

Hogy mi lett Nórával és Tamással? Nóra gyorsan rájött, hogy neki csak az kell, hogy legyen valaki mellett, és azt is eldöntötte, hogy milyen társra van igazán szüksége. Ő hamar túl tudott lépni az exén. Míg Tamással csak néhány napja dolgozom együtt azon, hogy vissza tudja hódítani az exét. Szerintem jó irányba haladunk!

 

Elakadtál a párkapcsolatodban? Szakítottatok, és fogalmad sincs, hogyan állj talpra, vagy éppen újrakezdenéd veled, de lövésed sincs hogyan kell jól csinálni? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2NFfiv6

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr614212165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása