Mondatok, amelyek jobbá tehetik a kapcsolatodat!
2018. január 07. írta: tolvajnorbert

Mondatok, amelyek jobbá tehetik a kapcsolatodat!

Miért is kellene beszélni az érzéseidről egy kapcsolatban. Hiszen elmondtad neki, hogy mit érzel, és majd ha változik valami, akkor majd szólsz neki! Persze az is lehet, hogy úgy gondolod, hogy ciki lenne erről beszélni, így inkább nem teszed.

 toa-heftiba-435253_480_1.jpg

Ha megfeneklik a kapcsolat, és az egyik fél úgy dönt, hogy vessenek véget neki, akkor sokszor mondják azt azok, akik hozzám fordulnak, hogy vagy azért érezte úgy, hogy váltani kell, mert soha nem mondták neki a most következő mondatokat, vagy azon kesereg, hogyha mondta volna, akkor talán soha nem jut ebbe a helyzetbe.

A mondatok, melyek jobbá tehetik a kapcsolatodat:

  • Szeretlek!
  • Szükségem van rád!
  • Hiszek benned!
  • Köszönöm!
  • Hiányzol!

Ha részletesebb érdekel, hogy mi a jelentőségük ezeknek a mondatoknak, akkor ebből a Podcastból megismerheted! A Podcast az iTuneson keresztül is meghallgatható a Párkapcsolati Kovácsmester csatornán keresztül!

 

 

Ha szeretnéd, akkor Neked is szívesen segítek megtalálni a társad!  Ide kattints!

Fotó: Pixabay.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr6114212145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása