A gyerekvállalás megoldja a párkapcsolati problémákat?
2018. január 09. írta: tolvajnorbert

A gyerekvállalás megoldja a párkapcsolati problémákat?

Rendszeresen találkozom olyanokkal, akik azt gondolják, vagy korábban azt gondolták, hogy jó megoldás lehet, ha a párkapcsolati problémájukat úgy oldják meg, hogy vállalnak egy gyermeket. Hiszen a közös várakozás, felkészülés majd őket is összekovácsolja, és a problémákon könnyedén tovább tudnak majd lépni.

Lehetne ezt sokáig ragozni, hogy miért nem jó ötlet, de ha érdekel, akkor bővebben kifejtem a podcastban. Szerintem a gyermekvállalás nem oldja meg a problémátokat! Az elején lehet, hogy el fogja fedni, időlegesen eltereli a figyelmedet, de az igazság az, hogy a szülés után egy-két hónappal az esetek többségében arra fogtok eszmélni, hogy több problémátok van, mint volt korábban!

people-2562352_480.jpg

A megoldás az lehet, hogy derítsétek ki, hogy mi a feszültség forrása, és arra keressetek megoldást. Majd ha minden a helyére került, akkor vállaljatok gyermeket. Ha nem így tesztek, akkor lesz két társkereső. Az egyik egyedül neveli a gyermekét, a másik meg elhagyta a családját. Megjegyzem a pasi sem lesz sokkal jobb helyzetben, mert egyre több nő ragaszkodik ahhoz, hogy olyan párt keres, akinek még nincs gyereke.

 

 

Ha úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged: bit.ly/2AmEkYD

 

Fotó: https://unsplash.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr414212143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása