Mit akarsz tőlem?
2018. szeptember 28. írta: tolvajnorbert

Mit akarsz tőlem?

Vége van, kiábrándult belőled! Ez az a pont, amikor inkább vagy számára közömbös, mint bármi más. Ilyenkor szépen elhal a harag, szépen elhal minden érzés, és érdektelenné válsz. Ez az a pont, ahonnan nincs visszaút. Ha eljut ide egy kapcsolat, akkor végleg vége, és lehet, hogy Te még szereted, szeretnéd vele rendezni a dolgokat, de erre semmi esélyed sincs. Most biztosan nincs.

jordan-koons-438629-unsplash_480.jpg

 

Mit akarsz tőlem? Mondjak védőbeszédet? Tagadjam le, amit makognak rólam? Miért? Hogy mennybe menjek nálad? Nálad! Óriási!... Ki vagy te? Bocsánat, hülye kérdés volt. Totál mindegy, hogy ki vagy. Kértél engedélyt tőlem, hogy megbeszélj engem Vele? Vele! Vagy akárkivel. Mi közöd neked hozzám? És mi közöm van nekem tehozzád? És kinek mi köze van hozzá, hogy te meg én egyáltalán ismerjük egymást?... Mindjárt befejezem, bírd ki. Az a szimpla igazság, hogy te nem vagy klassz. De most már ez se fontos. Totál érdektelen. Mint az átlag. Vagyis elgőzölöghetsz.

Szilvási Lajos

A szakítás előtt mindig van egy pillanat, az a bizonyos vihar előtti csend. Amikor érzed, hogy baj van, de megnyugtatod magad, hogy minden rendben van. Ilyenkor szokott az lenni, hogy a barátokkal, kollégákkal is jól megbeszélitek, hogy mi történt. Ezt is leginkább azért, hogy megnyugtassanak ők is, hogy nem lesz semmi baj.

Majd borul a bili, és azt veszed észre, hogy egy kapcsolati tornádó kellős közepén állsz, és olyan dolgokat vágnak a fejedhez, amiről azt gondoltad, hogy már réges-régen túl vagytok rajta. A helyzet az, hogy ez a helyzet, ahol két dolgot tehetsz. Az egyik, hogy beleállsz, és minden török majd a közeletekben, vagy hagyod kitombolni a vihart. Hogy melyik a jó megoldás? Az tőled függ. Egy dolog biztos. Ha a vihar elvonultával a közömbösség, az érdektelenség üti fel a fejét, akkor biztos lehetsz benne, hogy egyetlen dolgot tehetsz ott és akkor: hagyod elvonulni... Küzdhetsz ellene, de azzal csak még messzebb lököd magadtól. Az egyetlen esélyed arra, hogy mindent helyrehozzatok az, ha hagyod megnyugodni, és megpróbálod elmagyarázni neki, hogy szereted, hogy próbáljátok meg újra helyrehozni. Mert nem akarsz tőle mást, mint újra szeretni, mint újra együtt lenni boldogan, szerelmesen...

 

Dolgoznál velem? Szeretnéd, hogy neked is segítsek megtalálni a társadat? Kattints ide, és ismerj meg jobban: http://bit.ly/2iX1hYS

 Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr614242967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása