Tudod, hogy miért szakítottatok?
2018. október 03. írta: tolvajnorbert

Tudod, hogy miért szakítottatok?

Ülsz egyedül a szobád magányában, és egy szakítás után két dolog járhat a fejedben! Az egyik, hogy most jött el az ideje annak, hogy továbblépj, vagy azon agyalsz, hogy visszahódítod az exedet. Az igazság, hogy Neked kell eldönteni, hogy melyiket választod, de mielőtt elindulsz azon az úton, amelyeket végül választottad van még egy fontos feladatod!

 samantha-gades-367201_480.jpg

Az exvisszahódítással foglalkozó konzultációs kérdőívem kitöltői tökéletesre (vagy majdnem tökéletesre) értékelik azt a kapcsolatot, amelynek vége lett, miközben elmondják, hogy a végére teljesen elhidegültek egymástól vagy éppenséggel állandóan veszekedtek egymással. A gond sokkal inkább az, hogy nem tudja a hozzám fordulók többsége megmondani, hogy miért is szakítottak. Ez igaz azokra is, akik társkeresőként keresnek fel, és amikor  rákérdezek, hogy miért lett vége a korábbi kapcsolatának, és sikerült-e feldolgozni a szakítást, akkor nem tudnak válaszolni.

Persze most mondhatod, hogy miért is akarnád mondjuk Te felkutatni a valódi okát a szakításnak. Hiszen vége lett, béke poraira, és minek piszkálni ezt az egészet. Ráadásul Te most éppen a továbblépésen gondolkozol, akkor a múlt bolygatása csak bajt fog hozni a fejedre. Na ennél nagyobbat talán nem is tévedhetnél. Hiszen az új kapcsolatban is kamatoztathatod azt, amit itt megismersz, felismersz. Hiszen ahhoz, hogy az jól tudjon működni oda kell figyelned arra, hogy ne kövess el olyan hibákat, amelyet a korábbiban elkövettél. Mondjuk ideális esetben új hibákat sem fogsz elkövetni. Ráadásul, ha úgy döntesz, hogy újra akarod kezdeni, akkor jól jöhet, ha az exed visszahódításához fel tudsz használni olyan információkat, amelyek erősíthetik a kapcsolatotokat, illetve végre egy olyan kapcsolatba tudtok belevágni, amely működőképes lesz.

A lényeg, hogy minden fájdalma ellenére gondold végig, sőt, ha tudod, akkor az exeddel beszéld át, hogy mi vezetett oda, hogy vége lett a kapcsolatotoknak. Mert bár elsőre fölösleges önsanyargatásnak tűnhet segíteni tud abban, hogy a következő kapcsolatod, alakuljon az bárkivel jól (jobban) tudjon működni. 

Elakadtál a párkapcsolatodban? Szakítottatok, és fogalmad sincs, hogyan állj talpra, vagy éppen újrakezdenéd veled, de lövésed sincs hogyan kell jól csinálni? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2NFfiv6

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr3514278137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása