Espresso tonic, avagy a párkapcsolatok esszenciája
2018. október 25. írta: tolvajnorbert

Espresso tonic, avagy a párkapcsolatok esszenciája

A világ talán legellentmondásosabb italainak egyike az espresso tonic, mely a maga ellenmondásosságával együtt jól mutatja, hogy milyen is egy jó párkapcsolat. A legtöbben ugyan úgy félnek tőle, mint ördög a tömjénfüsttől, de ahogy elnézem ma már egy jól működő párkapcsolt lehetősége is rendesen megijeszti a többséget.

 nordwood-themes-179255_480.jpg

Először, amikor hallottam erről az italról rendesen felkaptam a vizet, hogy miért kell valamit ennyire túltolni, és ennyire elrontani. Majd egy konzultáció előtt az egyik kedvenc kávézómban észrevettem, hogy ők is árulják. A baristára nagy kerek, buta szemekkel néztem, aki jót mosolygott, és elmondta, hogy szerinte zseniális, és csak ajánlani tudja. Emlékszem ült velem szemben az ügyfelem, és miközben arról beszélt, hogy milyen volt a kapcsolatuk, és milyen jó lenne vissszahódítani a barátnőjét leesett a papír húsz Filléres, és az, hogy mennyire jól modellez egy párkapcsolat az általam szürcsölt jéghideg nedű.

Ez akkor kapott megerősítést, amikor elkezdtem magam összeállítani, reprodukálni a korábban kóstolt íz világot. Nagyon nem ment. Első körben az irodaházban sikerült egy kisebb csapatnyi embert lecsapnom a meleg tonikkal, amikor azt lelkesen felbontottam, majd az egész kihabzott, és rémesebbnél rémesebb dolgok történtek. Kiderült, illetve kitapasztaltam, hogy hol lehet elcsúszni, hogyan lehet jól csinálni. Pont, mint egy párkapcsolat. Már az alapanyagok kiválasztása sem mindegy. Ez pedig rímel a társkeresésre. Hiszen sokszor azért megy gallyra egy-egy párkapcsolat, mert eleve rossz partnert választunk magunknak. Majd úgy csap bele a többség egy párkapcsolatba, hogy arra nagyon, de nagyon nincs felkészülve. De ha ezek a dolgok a helyükre kerülnek, akkor minden működni fog.

2018-10-25_12-30-52_545.jpg

Ha érdekel, hogyan bénázom, majd csinálom jól az espresso tonicot, illetve hogy ez milyen összefüggésben van a társkereséssel, a párkapcsolatokon át az ex visszahódításig, akkor szánj erre a videóra nem egészen 9 percet:

 

  

Elakadtál a párkapcsolatodban? Szakítottatok, és fogalmad sincs, hogyan állj talpra, vagy éppen újrakezdenéd veled, de lövésed sincs hogyan kell jól csinálni? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2NFfiv6

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr4714321407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása