Az ex visszahódítása csakis rólad szól!
2018. november 07. írta: tolvajnorbert

Az ex visszahódítása csakis rólad szól!

Gyorsan tegyünk tisztába egy fontos kérdést! Ki miatt akarod visszakapni az exedet, és ki miatt csinálod végig? Tovább megyek! Nem is a visszahódítás a lényeg! Akkor vajon mégis miért érdemes belevágni?

 cmdr-shane-691641-unsplash_480.jpg

Az emberek fejében két nagy tévhit él. Az egyik, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó, így ha vége lett egy kapcsolatnak, akkor kár is erőltetni, mert mindenkinek jobb, ha külön vagytok. Erre szoktak a barátok, ismerősök is ráerősíteni azzal, hogy az exed nem ér annyit, hogy megpróbálj vele egy új kapcsolatot kialakítani.

A másik tévhit, hogy azért kell megpróbálni, mert a másik olyan értékes, nagyszerű, bla-bla-bla… Az igazság az, hogy soha ne miatta tedd. Igen, lehet, hogy csodás, meg minden, de csak is magadért próbáld meg.

Hogy mindenkinek tiszta és világos legyen! Belekerültél egy vacak helyzetbe, amikor vége lett a kapcsolatodnak! Teljesen mindegy az is, hogy ki szakított, és miért! A lényeg, hogy abból a helyzetből neked ki kell jönnöd! Ha úgy érzed, hogy több volt a kapcsolatotokban, akkor azt kell kiderítened, hogy tényleg így van-e! Ha úgy érzed, hogy szereted, és csak vele tudod elképzelni a jövődet, akkor azért kell megpróbálnod, hogy kiderüljön, lehettek-e egy pár vagy sem. Lehetne még a példákat sorolni, de sok betűnek is egy az alja, mégpedig az, hogy az exed visszahódításnak egyetlen egy célja van, mégpedig azt, hogy ne ragadj bele valamibe, ami már elmúlt!!!!

kelly-sikkema-530092_480.jpg

A legtöbbször az a gond, hogy elindul a kattogás, hogy milyen lenne, lehetne vele, miről maradsz le, mit terveztettek együtt, stb. Ha nem deríted ki, hogy végleg vége, vagy esetleg újra tudnátok-e kezdeni, akkor évek múlva sem fogsz a gondolattól, így tőle sem megszabadulni. Tovább megyek! Sokan nem tisztázzák a helyzetet, az érzéseiket, a kapcsolatukat a volt párjukkal. Prüszkölnek rá, de titkon rá vágynak. De mivel vele nem akarnak semmit újrakezdeni, mert hát ők nem a töltött káposztát szeretik, hanem a frissen sültet, ezért éhen maradnak. Hogy miért? Azért, mert ők minden egyes falatnál, amikor a friss, ropogós húsiba harapnak a töltött káposzta ízét keresik. Azaz hiába kezdenek el társat keresni, és találnak egy csodálatos ember maguk mellé, mégsem lehetek vele igazán boldogok, bár a többség inkább egy önkéntes száműzetésbe vonul, mint hogy szembe nézzen a helyzettel, és tovább tudjon lépni!

Pedig a megoldás egyszerű! Első körben eldöntöd, hogy fel tudod-e dolgozni a szakítást. Ha úgy érzed, akkor csak is magad miatt megpróbálhatod rendezni a kapcsolatotokat, és ha ez megvan, akkor annak kétféle eredménye lehet. Az egyik, hogy újra együtt lesztek, immáron egy új kapcsolatban. A másik, hogy tovább tudsz lépni a korábbi kapcsolaton. Az biztos, hogy mindkét esetben boldog leszel. Nincs harmadik lehetőség. Illetve van, de akkor felejtsd el a boldogságot, és marad a kattogás, az önvád vagy a hibáztatás. Persze a döntés a tiéd!

 

Elakadtál a párkapcsolatodban? Szakítottatok, és fogalmad sincs, hogyan állj talpra, vagy éppen újrakezdenéd veled, de lövésed sincs hogyan kell jól csinálni? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2NFfiv6

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr2914358013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása