Piszkosul hiányzik!
2018. november 14. írta: tolvajnorbert

Piszkosul hiányzik!

Hiányzik! Piszkosul, bár ez lehet, hogy nem is fejezi ki igazán. Anyád szavai csengek a füledben, hogy az idő majd mindent megold. Reméled, hogy idővel tényleg minden jobb lesz, mert ha nem, akkor bele fogsz pusztulni a hiányába!

dan-bo-an-217449_480.jpg

 

Vajon az idő tényleg mindent megold? Őszinte leszek, nem tudom a választ! Egyetlen egy dolgot tapasztalt meg az elmúlt évek alatt! Azt, hogy simán bele lehet ragadni a múltba! Fájdalom lehet, hogy enyhül, és nem fogsz minden egyes pillanatba rá gondolni, de ha nem tisztáztad magadban azt, hogy mi történt, és nem tudtál továbblépni, akkor évek múlva is kísérteni fog az a kapcsolat.

Társkereső specialistaként azt látom, hogy a hozzám forduló társkeresők legalább 60%-ánál egy korábbi párkapcsolat nyomai gátolják azt, hogy megtalálják az új társukat. A gond az, hogy tudatosan, de leginkább tudattalanul keresik azt, akit nem tudtak elengedni. A baj az szokott lenni, hogy nem találnak még csak hasonló karaktert sem. Ennél már csak egy rosszabb van! Mégpedig az, ha találnak egy olyat, aki emlékezteti őket az exükre. Ettől mindig kikészülnek, és elkezdenek olyan dolgokat belelátni a másikba, ami nagyon nagy valószínűséggel nincs meg benne. Csak azért, mert ők nem tudtak továbblépni évekkel ezelőtt.

Hogy mi a megoldás? Nem az idő szövetére várni, hogy mindent elfedjen. Lépj egyet előre, és tedd meg magadért, hogy továbblépsz. Ha nem megy egyedül, akkor bátran kérj segítséget! Hidd el, hogy nem Te leszel az első, és pláne nem az utolsó, aki ilyen helyzetbe kerül. Persze, ha ott van benned az újrakezdés gondolata, akkor tedd meg, hogy nem fogod vissza magad, és belevágsz. Mert sokszor erre van szükség ahhoz, hogy végleg el tudd engedni a másikat.

 

Elakadtál a párkapcsolatodban? Szakítottatok, és fogalmad sincs, hogyan állj talpra, vagy éppen újrakezdenéd veled, de lövésed sincs hogyan kell jól csinálni? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2NFfiv6

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr9214370335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása