Te is az igazira vársz?
2018. november 15. írta: tolvajnorbert

Te is az igazira vársz?

Várod az igazi? Igen, várod! Lehet, hogy a szőke herceg a fehér lovon, vagy éppen a csodás mesebeli hercegnő, aki csak rád vár! Hogy melyiket választanád az ízlés dolga. De az, hogy vársz rá, hááát az a lehető legnagyobb marhaság. Aztán persze ne nagyon lepődj meg, hogy elszaladnak az évek, és semmi sem fog történni, és az egyetlen társad a magányod lesz. Na jó, lehet hogy lesz hű társad egy kutya, vagy egy macska személyében…

 ben-white-167548_480.jpg

A napokban tettem ki egy idézetet a Facebook oldalamra, amire elkezdtek jönni a hozzászólások. A szöveg lényege az volt, hogy az igazi soha nem fog megbántani és megcsalni. Magam sem gondoltam volna, de a hozzászólások többsége a következő volt: „Várom!”. Jó, volt, aki cifrázta egy-egy jelzővel, mint a nagyon és társai, de ez elgondolkodtatott.

Az elmúlt közel egy évtizedben volt szerencsém számtalan társkeresővel együtt dolgozni, és még többel beszélni, hogy mi a problémája, és azt hogyan lehetne megoldani. Azoknak a jelentős többsége, akik úgy döntöttek, hogy ők most nem vágnának bele, mert ilyen, meg olyan okok miatt várnak a mai napig egyedülállóak, és rendszerint találkozom velük a munkám során, miközben azoknak segítek, akik megoldást keresnek.

A helyzet az, hogy attól, hogy várod, még marhára magányos maradsz. Ülsz otthon, vagy legjobb esetben is csak annyira mozdulsz ki otthonról, hogy elmész dolgozni, meg veszel valami kaját, hogy tudj otthon tévénézés vagy éppen olvasás közben enni. Lehet, hogy közben elábrándozol azon, hogy milyen lenne egyik vagy másik pasival/csajjal, hiszen nyitva tartod a szemed, és észreveszed őket! De odaléptél hozzá? Elérted, hogy ő lépjen oda hozzád? Áhhh, dehogy! Csak várod, és várod az alkalmat, a tökéletes társat, akivel végig boldog lehetnél.

De a várakozás nem segít rajtad!!! Emeld fel a feneked, és tegyél azért, hogy megtaláld a társadat! Kérhetsz segítséget tőlem, elkezdhetsz használni egy online társkeresőt. Nem tudom, hogy feltűnt-e, de nem azt írtam, hogy regisztrálj egy oldalra (vagy randiappra), hanem azt, hogy használd! Mert ez a különbség a között, hogy várod a szerelmet, vagy megtalálod a párod, akivel végre boldog lehetsz.

Hogy lesz-e olyan, amikor átvernek, megaláznak, félreértenek, elutasítanak, fájdalmat okoznak? Talán igen, talán nem!!! De az biztos, hogyha továbbra is csak vársz, akkor nem fog betoppanni az életedben a nagy Ő. Kezd el keresni, teremts olyan helyzeteket, ahol tudsz ismerkedni, ahol egy férfi oda tud lépni egy nőhöz, és hagyd, hogy megtörténjenek a dolgok!

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr9314373871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása