Öltözz! Társat keresünk!
2018. december 11. írta: tolvajnorbert

Öltözz! Társat keresünk!

Te jártál már úgy, hogy elmentél randizni, és amikor odaértél azt láttad, hogy az, aki miatt megtervezted, hogy mit fogsz felvenni, elmentél fodrászhoz, készültél eljött egy lepukkant mackóban? Én igen! Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt, és bár jó régen történt a mai napig nem tudom kitörölni az élményt, mert úgy beleégett a retinámba a látvány. Persze erre mondhatod, hogy miért nyavalygok, hiszen részese voltam egy felejthetetlen élménynek.

chelsea-francis-3458-unsplash_320.jpg

Nagyon nem tartom magam egy divatdiktátornak, ezért kértem segítséget ahhoz, hogy hogyan érdemes felöltözni a randira. Mert az addig oké, hogy mentálisan, lelkileg rá kell hangolódni, de sokszor ez lényegtelen is, mert még mielőtt kiderülne, hogy sikerült-e a másikra ráhangolódni, vagy sem, addigra ha máshol nem fejben vége lesz a találkozónak, mert a veled szemben ülő vagy brutálisan alul, vagy brutálisan túlöltözött téged.

 

Megjegyzem, Emesével a videó elindítása előtt legalább két órája akkor már igen csak jól szórakoztunk. Szerencsére született még egy-két videó emellett is, melyet hamarosan láthattok. Ilyen lesz az is, hogy milyen legyen a tökéletes profil fotó.

 

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr4914472040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása