Te mit csinálnál, ha szakítana veled a szerelmed?
2017. december 14. írta: tolvajnorbert

Te mit csinálnál, ha szakítana veled a szerelmed?

Ugye erre két választ lehet adni. Az egyik válasz, hogy megdöbbensz, és nem tudsz mit kezdeni ezzel az egésszel. A másik válasz, hogy örülsz, hogy végre megszabadultál tőle! Abból a szempontból, hogy akár ott egyből, akár később vissza akarod hódítani az exedet meghatározó lesz, hogy hogyan reagálsz a szakításra!

 brooke-lark-176366_480.jpg

Ugye alapesetben két eset van. Az egyik, hogy számítasz a szakításra, vagy éppenséggel Te magad provokálod ki.

Az előző jelenet, akár vicces is lehet, de ha éppen Te vagy a filmben szereplő srác, akkor nagy valószínűséggel tudsz vele azonosulni. Tehát már Te is tudod, hogy mi lesz a második eset. Igen, a másiknál derült égből szakításban lesz részed, ami teljesen össze fog törni.

Az utóbbinál a többség valami klasszikus, szánalmas szakítós szöveggel fog jönni, mert vagy nem tudja, vagy nem akarja elmondani, hogy igazából miért is akar veled szakítani. Te is tudod, ő is tudni fogja, hogy semmi értelme nincs annak, amit mond. Hiszen ki akarná komolyan, hogy:

  • legyünk csak barátok!
  • Te jobbat érdemelsz, mint én!
  • új dolgokat akarok megismerni

Hiszen nem a barátja akarsz, lenni, hanem a szerelme, nem kell neked jobb, neked ő is tökéletes, és együtt is bármilyen új dolgot ki tudtok próbálni!

Ez csak 3 klasszikus duma volt. Annyi variációja van, mint égen a csillag! De nem is ez a fontos, hanem a reakció, amit erre adni fogsz. Ez nagyban meg fogja határozni az esélyeidet a visszahódításra! Hiszen, ha elkezdesz hisztizni, könyörögni, zsarolni, ne adj Isten verekedni kezdesz, vagy a teljes megörülés jeleit mutatod, akkor megerősíted abban, hogy milyen jól döntött akkor, amikor kirakta a szűrödet! Ráadásul ki a manó akarna együtt maradni egy bolonddal?

 james-pond-191266_480.jpg

Az egyetlen dolog, amit tehetsz ilyenkor az az, hogy elmondod, hogy nem erre számítottál. Majd fogod a kalapodat, és eljössz. (Gyengébbek kedvéért, nem kell, hogy legyen nálad kalap!) Ilyenkor sokszor a másik meglepődik, hogy hogyan reagáltál. Így vagy ő jön vissza néhány nap múlva, vagy lehetőséged lesz beszélgetést kezdeményezni vele arról, hogy hogyan lehet helyrehozni ezt az egészet..

Elakadtál a párkapcsolatodban? Szakítottatok, és fogalmad sincs, hogyan állj talpra, vagy éppen újrakezdenéd veled, de lövésed sincs hogyan kell jól csinálni? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2NFfiv6

Fotó: https://unsplash.com/

Fotó: Pixabay.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr3914212153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása