Egy kérdéses konzultáció, hogy visszahódíthasd az exedet!
2018. április 16. írta: tolvajnorbert

Egy kérdéses konzultáció, hogy visszahódíthasd az exedet!

Szakított, és Te tanácstalan vagy, hogyan is tudnád visszahódítani az exedet? Akkor itt a lehetőség arra, hogy egy ingyenes exvisszahódító egy kérdéses konzultáció keretén belül átbeszéljük azt a kérdést, ami Téged a legjobban foglalkoztat.

people-2590982_1920.jpg

Az ingyenes egy kérdéses konzultáció célja, hogy tud, hogy mi a következő lépés, ami közelebb visz ahhoz, hogy visszahódítsd a társadat. A válaszok kitöltése után a megadott telefonszámon felhívlak, és átbeszéljük a Téged leginkább foglalkoztató kérdést, amelyre ha megkapod a választ, akkor el tudod kezdeni úgy az exvisszahódítást, hogy annak végre kézzel fogható eredménye legyen. A konzultáció megkezdése előtt fontos, hogy néhány egyszerű válaszra őszintén válaszolj, hogy tudjam, hogy milyen helyzetben vagy! A kérdőívre adott válaszokkal hozzájárulsz ahhoz, hogy az inkognitód megőrzése mellett a válaszaidat, mint statisztikai adatott felhasználhassam későbbi blogbejegyzésben, podcastekben! A személyes adataidat sem tárolni, sem 3. félnek továbbadni nem fogom! A telefonszámra és e-mail címre azért van szükség, hogy a konzultációt le tudjuk folytatni!

 

 

 

Köszönöm, hogy kitöltötted a kérdőívet! A "KÜLDJE" gomb megnyomásával tudod számomra elküldeni a Téged leginkább foglalkoztató kérdésedet!

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr4614212127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása