Több volt a kapcsolatunkban?
2019. január 22. írta: tolvajnorbert

Több volt a kapcsolatunkban?

Egy szakítás után a többség azért érzi úgy, hogy az egyetlen elfogadható lépés számra az ex visszahódítás, mert úgy érzi, hogy több volt a kapcsolatukban. Hogy tényleg így van-e azt sokszor nehéz eldönteni. De ha ez igaz, akkor azért megéri összeszednie magát, hogy újra együtt lehessenek!

 inna-lesyk-191832-unsplash_480.jpg

Látatlanul nehéz megmondani, hogy mely kapcsolatban volt több, és melyikben nem. Az viszont biztos, hogyha nem járnak utána, akkor képesek lesznek úgy beleragadni a kapcsolatba, hogy az már réges-régen véget ért. De valamilyen érzés ott motoszkál még évek múlva is bennük, hogy ebben több volt, talán lehetett volna folytatni. Talán igen, talán nem. Ráadásul tapasztaltam, hogy nem is az kell, hogy legyen a cél, hogy a korábbi kapcsolatot folytassák a felek, hanem az, hogy együtt egy teljesen új kapcsolatban vágjanak bele.

Honnan lehet mégis tudni, hogy tényleg több volt benne, vagy ez csak egy érzéki csalódás? Utána kell járni. Mert ha csak ülsz otthon, és azon merengsz, hogy tudna-e működni újra köztetek, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem fog működni. Az egyetlen megoldás, ha a végére jársz a dolgoknak. Nem lesz könnyű, és persze semmi garancia nincs arra, hogy újra működni fog a párkapcsolatotok. Mondjuk azt a kérdést sem árt tisztázni előtte, hogy a szakítást megelőzően működött-e a párkapcsolatotok…

Egy kedves erdélyi fiúval dolgozom most együtt. Csongor a tipikusan jó példa arra, hogy első ránézésre el lehet mondani, hogy valóban több volt a kapcsolatukban. Most kezdtünk el együtt dolgozni, és pont az látszik, hogy ahelyett, hogy közeledtek volna a kapcsolatban egymáshoz egyre inkább eltávolodtak. Csongor mindennél jobban szeretné visszakapni a volt szerelmét. Az ex visszahódítás legnagyobb kérdése persze az, hogy vajon a másik fél is így gondolja-e, vagy sem. Az biztos, hogy az esetek többségében, amikor időt próbálnak hagyni a másiknak, és hetekig nem beszélnek, megszüntetnek minden kommunikációt, az arra pont tökéletes, hogy a másik tovább tudjon lépni, és még csak eszébe se jusson hátranézni. Hogy mi lesz Csongor történetének a vége, az hamarosan kiderül. De az biztos, hogy nem állt meg azon kattogni, hogy vajon szerelme újra kezdené-e vele, hanem cselekszik.

Van, ahol egyértelműen kiderül a közeledésből, hogy igenis több volt ebben a kapcsolatban. Anitáék példája ezt tökéletesen megmutatja. Sokszor megkapom, hogy mi értelme az ex visszahódításának. Ilyenkor el szoktam mondani, hogy két ember úgy tud egy teljesen új kapcsolatot kialakítani, hogy az sokkal jobb, boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz, mint a korábbi. Igaz, ezért tenni is kell, és nemcsak az elején, hanem a későbbiekben is.

Hogy Neked meg kellene próbálnod visszahódítani az exedet? Ha ezen kattogsz, a kérdéseidre szeretnél választ kapni, akkor a válaszom egyértelmű igen! Hogy sikerülni fog? Talán igen, talán nem. De ne feledd, hogyha felkészülsz, akkor azt is tudni fogod, hogy mit kell tenned, hogy ez ki is derüljön. A cél az, hogy tudd eldönteni, hogy újrakezditek vagy tovább kell lépned, és le kell zárnod!

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr4014581768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása