Hogyan hódítsuk vissza az exünket?
2018. április 20. írta: tolvajnorbert

Hogyan hódítsuk vissza az exünket?

Vége van! Sokszor derült égből csap le a fájdalom, mert nem volt semmi jele. Az is lehet, hogy még el sem indult igazán a kapcsolat. A legegyszerűbb módja persze az, hogy egyszerűen tovább lépünk! Tudom, könnyű ez mondani, és mit kell csinálni, ha semmi kedved, erőd továbblépni? Mi van, ha úgy érzed, hogy nektek még dolgotok van egymással, és szeretnéd újra kezdeni?

people-2568886_1920.jpg

Ha úgy érzed, hogy eljött az ideje a továbblépésnek, akkor nézd meg ezt a videót: 

De mi van, akkor, ha vissza szereznéd kapni? Vajon ilyenkor jöhet az ex visszahódítása? Ha úgy érzed, hogy Nálad ez a helyzet, akkor mutatok most 4 pofonegyszerű lépést, amire szükséged lesz!

Fogadd el a helyzetet!

Az igazság az, hogy nem nagyon tudsz mást csinálni. Ha kikelsz magadból, ha elkezdesz könyörögni, az minden esetben csak ront a helyzeteden, és a későbbi esélyeiden is. Hiszen megerősíted a volt párodat abban, hogy jó döntést hozott. Ez igaz akkor is, ha Te adtad ki az útját, de menet közben rájöttél, hogy hibáztál!

Elemezd ki az okokat!

Minden szakításnak vannak okai. Ez igaz akkor is, ha másik ezt tagadja. Persze nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, bár egy szakításnál nem tudom, igazából nem is az ok mélysége számít, hanem az, hogy tudsz-e tanulni belőle. Azért nagyon fontos az, hogy megértsd, hogy miért történt a szakítás, és azt, hogy Te hol hibáztál, mert ez lesz az, ami Téged előre fog tudni vinni akkor, amikor szeretnéd visszaszerezni a párodat. Ez lehet majd az alapja az exvisszahódító expedíciónak!

Új alapok!

Szükséged lesz új alapokra, amelyekre építkezhetsz. Egy szakítás át fogja formálni az életed, és nem árt, ha új alapokra helyezed azt. De itt most nem erre gondolok! Egy dolgot megtanultam! Amikor valaki úgy dönt, hogy újra szeretné kezdeni, akkor ne a régi kapcsolatot akard megélni, hanem egy újat. Ez segíteni tud abban, hogy a régi hibákat kijavítsátok, illetve olyan irányba induljatok el, ahol mindketten jól érzitek magatokat!

A tudás önmagában nem elég!

Ha azt gondolod, hogy néhány blogbejegyzés, vagy videó megnézése után mindent tudsz, akkor bajban vagy! Egy dolog biztos! Szükséged lesz szövetségesekre! Felmerülhet benned a kérdés, hogy de miért! Az ok igen egyszerű, és nyilvánvaló! Két dologra lesz szükséged, egyrészt arra, hogy valaki tartsa benned a lelket, másrészt arra, hogy kapj segítséget, át tudd beszélni valakivel a dolgokat, hogy az úton tudj maradni. A segítséget kérheted egy barátodtól is, vagy egy szakembertől. Amire figyelj oda, hogy aki segít bármikor a rendelkezésedre álljon, ha szükséged van rá!

 

Ha azon töröd a fejed, hogy szeretnéd visszahódítani az exedet, akkor itt egy ingyenes, rövid konzultációs lehetőség. Telefonon, minden kötelezettség nélkül átbeszéljük, hogy mire kell odafigyelned, és a beszélgetés után küldök még egy átfogó iránymutatást is Neked, hogy tudd merre kell haladnod! Jól hangzik? Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint válaszolni néhány kérdésre az egy kérdéses konzultáció kapcsán. A kérdéseket ide kattintva találod!

Fotó: http://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr4214212125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása