A legrosszabb visszahódítási technika: Féltékennyé teszem!!!!
2018. október 04. írta: tolvajnorbert

A legrosszabb visszahódítási technika: Féltékennyé teszem!!!!

Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva egy szakítás után azok, akik úgy érzik, hogy jó lenne visszakapni a szerelmüket, mert rájöttek arra, hogy több, sokkal több volt a kapcsolatukban, mint ahová kifutott, na közülük sokan azt az utat választják, hogy féltékennyé teszik az exüket, mert akkor majd biztos újra együtt lesznek.

 

Szerintem a lehető legrosszabb exvisszahódítási stratégia az, ha féltékennyé akarjuk tenni azt, akivel egy párkapcsolatot tervezünk. Alapvetően két ok miatt válik inkább károssá, mint feleslegessé, melyek pont az ellenkező hatást tudják kiváltani.

Ha megnyerte, vigye!

Az egyik eset, ami egyből ellenkező eredményt fog hozni az, amikor az, akit szeretnél újra meghódítani a szakítás után közli, hogyha összejöttél vele, vagy éppen serénykedik valaki körülötted, akkor legyetek együtt boldogok. Te pedig mindenre számítottál, csak erre a reakcióra nem. Ez akkor igazán necces, ha az egészet csak kitaláltad, mert akkor simán úgy lőtted magad térden, hogy abból nem tudsz rendesen felállni. Ha pedig volt valaki, és végül úgy döntesz, hogy na jó, beadod a derekad, és vágjunk bele, akkor ott azon gondolkodnék el a helyedben, hogy mi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol a másik csak arra kellett, hogy jól féltékennyé tedd azt, akit valóban még mindig szeretsz…

Ráharap a csalira, de végül túlságosan rágós lesz az egész!

Persze van olyan is, nem is kis százalékban, amikor valóban eléred a célod, és újra együtt lesztek. Ebben egyetlen dolog az igazán szép, mégpedig az, hogy lehet, hogy most azt érzed, hogy ez az exvisszahódítás tökéletes sikerült, mert újra együtt vagytok, de a baj az lesz, hogy ez alatt a kis manőver alatt sikerül közted és közte egy olyan bizalomdeficitet felhalmozni, amit a legtöbb párkapcsolatban nem tudnak, tovább megyek nem lehet kezelni. A vége az lesz, hogy előbb vagy utóbb szakítani fogtok ismét, mert jön a folyamatos féltékenység, hogy megint mással kavarsz. Ráadásul azt fogja mondani a párod, hogyha neki lehet, akkor nekem is lehet. Így csak ideig-óráig lesztek együtt boldogok.

De akkor hogyan hódítsam vissza az exemet?

Egy dolog biztos! Hagyni kell a kedélyeket megnyugodni. Ez lesz a legnehezebb része az egész folyamatnak. Hiszen az érzések ott fortyognak benned, és attól fogsz rettegni, hogyha nem lépsz azonnal, akkor el fogod veszíteni. Pedig az igazság az, hogyha elkezdesz kapkodni, elkezded túltolni, akkor fogod végleg elveszíteni, mert elege lesz belőled! Ehelyett, amíg vársz, addig készülj fel. Ismered, tudod, hogy mivel lehet levenni a lábáról, meghódítani. Erre alapozva gondolkodj, és készíts egy visszahódítási stratégiát. (Ha kell, akkor kérj segítséget hozzá!) Hidd el, hogy nem lesz könnyű, és nem fog egyik percről a másikra sikerülni. Nem feledd, nem kell mást tenned, mint egy visszahódítási stratégiát készíteni, és azt lépésről lépésre megvalósítani.

 

 

Elakadtál a párkapcsolatodban? Szakítottatok, és fogalmad sincs, hogyan állj talpra, vagy éppen újrakezdenéd veled, de lövésed sincs hogyan kell jól csinálni? Nyugi, ha gondolod, akkor Neked is örömmel segítek! A segítségért kattints ide: http://bit.ly/2NFfiv6

Fotó: https://unsplash.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr2614278969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása