9 ok, hogy miért nem találtad meg a társad 2018-ban!
2018. december 28. írta: tolvajnorbert

9 ok, hogy miért nem találtad meg a társad 2018-ban!

Gondolkodtál azon, hogy miért nem találtad meg a társad? Mióta is keresed? Néhány napja, hete, hónapja vagy éve? Minden évben eljön az a pont, amikor az emberek többsége mérleget von, hogy mit ért el az adott évben. Hogy elérte-e a céljait, amit kitűzött év elején? Sikerült-e lefogyni? Sikeres lette a munka területén? Megtalálta-e idén a társat? Vagy idén sem sikerült neki? De vajon mi lehetett az oka annak, ha idén (sem) sikerült megtalálni, pedig kereste, kutatta, akarta?

 samantha-gades-367201_480.jpg

Összeszedtem 9 olyan ok, ami miatt most egyedül vagy. Legyünk őszinték, hiszen további 9*9-et össze tudtam még szedni, de soha nem szerettem a TOP100-as listákat. Ráadásul, ha ezt 9-et elkezded komolyan venni, és változtatsz rajta, akkor 2019-ben meg fogod találni a társadat.

Sokat lehetne ragozni őket, de nem fogom. Íme a TOP 9, ami miatt egyedül vagy:

1. Nem kerested

Sokan gondolják azt, hogy társat keresnek, de valójában csak letöltik a Tindert, regisztrálnak egy társkereső oldalra, és azt hiszik, hogy meg is tettek mindent, és nincs más dolguk, mint várni azt, hogy a szerelem rájuk találjon. Ha munkát keresel, akkor is csak regisztrálsz egy állásportálon? Háááááttttt! Akkor bajban leszel, ahogy ilyen mentalitással a társad sem fogod megtalálni! Légy aktív, és heti rendszerességgel kezd el keresni a társad!

2. Csak online ismerkedsz

Az online társkeresés világa széles, és sokan használják. Hogy a többség passzív? Igen, az! De a legnagyobb baj az, hogy a társkeresők többsége nincs regisztrálva egyetlen oldalon sem, és sem a Tindert, sem más randi appot nem használnak. Tehát, ha nem vagy nyitott az ismerkedésre, akkor a társkeresők nagyjából 60-65%-át eleve kizáród.

3. Rossz helyen kerested

Elsőre ez lehet, hogy hülyén hangzik, de a többség esetében az a baj, hogy nem elég, hogy online felületen ismerkedik csak, de abból is sikerül olyan helyen regisztrálnia magát, ahol esélye sem lesz megtalálni a társát! Itt arra gondolok, hogy keresztény társat keres, de olyan oldalon regisztrált, ahol a tagok többségének ez nem fontos. De mivel ezt hozta fel a kereső az első három helyen, ezért kipróbálja. A sikertelenség borítékolható.

4. Gyorsan feladod

Erről írtam már bővebben korábban. De a többség néhány nap, esetleg 2-3 hétig keres, majd megáll pihenni, erőt gyűjteni, hogy 3-6-12 hónap múlva újra csatarendbe álljon. Hogy mi lesz egy nagyobb pihenő után? Egy újabb kudarccal teli 2-3 nap, ami után újra, és újra, és újra vissza fog vonulni. Ha nem találod meg a társad az első 2-3 hétben, akkor rendezkedj be hosszú távra, kérj segítséget, de semmiképpen se add fel!

5. Nem tudtad, hogy kit is keresel

Persze vonz a helyes pofi, a formás csípő, de igazán soha sem tudtad, hogy kit keresel. Nem tudod, hogy milyen ember mellett érzed igazán jól magad, így arra a kérdésre sem tudod a választ, hogy kivel akarsz megismerkedni. A külsőségek vonzanak, de egy kávé elfogyasztása arra elég, hogy tovább tudj lépni, de arra nem, hogy rájöjj, ha alapjaiban kellene megváltoztatni a társkeresésedet!

6. Mindig elszúrod

Persze simogathatnám a buksidat, hogy Te olyan jó vagy, és mindenki más egy idióta, de az igazság az, hogy abban az esetben, ha volt legalább 5 randid, de egyikből sem lett semmi, akkor valamit Te rontottál el. Gondold végig, hogy mit. Az esetek többségében ez valami apróság. Ha nem volt 5 randid, akkor olvasd el újra, amit először írtam.

people-2568886_1920_480.jpg

7. Rossz ember(ek) után futsz

Ez hasonlít ahhoz, hogy nem tudod, hogy kit keresel. A gond itt pont az ellenkezője. Tudod, hogy ki az, aki bejön neked, de igazából nem olyan karaktert választasz magadnak, aki szívesen ismerkedne veled. De te nyomulsz, űzöd, hajtod, és nagyon nem veszed észre magad. Mondjuk ilyen lehet az, amikor egy 60-as nő egy 40-es pasira hajt. Ilyenkor van az, hogy elvárások, és a lehetőségek nagyon nincsenek szinkronban. Ahelyett, hogy változtatnál kötöd az ebet a karóhoz, és egyre magányosabb leszel ahelyett, hogy megtalálnád a társadat!

8. Nem randizol

Társat még csak-csak keresel. Ráadásul még el is kezded az ismerkedést, de nem lehet kirobbantani az otthon-munka útvonalról. Soha nem vagy ott egyetlen randin sem. Úgy, hogy eleve hárítod a randi lehetőségét, vagy ha bele is mész egy-egy találkozóba valahogy soha nem érsz oda.

9. Félsz megmutatni magad

Rejtőzködsz, titokzatos vagy, de valójában csak félsz attól, hogy valaki megismer, rád ismer és ettől teljesen kész vagy. Olyan szinten ásod el magad, hogy senki sem tudjon rád találni. A királyi palotát körülvevő csipkebokor erdő kiskutya füle ahhoz képes, amivel Te különveszed magad. Pedig jönne valahol a herceg/hercegnő, hogy felébresszen 100 éves álmodból, de nem talál, mert lementél a térképről…

 

Találd meg a társad 2019-ben!

A dolog könnyebb, mint gondolnád. Hiszen a fenti 9 egyszerűen megoldható okot kezelni tudod, akkor nyert ügyed van! Az igazság az, hogy elég, ha a nagyjára odafigyelsz, és elkezded csapatni a ritmust. Ha pedig elakadsz, vagy úgy érzed, hogy ez nem fog menni, akkor légy Te az egyike annak a 15 embernek, akiknek január 12-én megmutatom, hogy mit kell csinálnia ahhoz, hogy 2019. elején megtalálja a társát.

 

 

fotó: https://unsplash.com

A bejegyzés trackback címe:

https://tolvajnorbert.blog.hu/api/trackback/id/tr2814519176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása